Új hozzászólás Aktív témák

  • petipetya

    nagyúr

    válasz petipetya #146077 üzenetére

    Újabb tárca érkezett Kínából, lássuk miként boldogul a városi környezetben. A színárnyalat azért más, mert némely fotót a reggeli napsütésben, míg a többit egy kevésbé fényes helyen készítettem. Főbb paraméterek:
    -7.8 x 10.5 cm
    - gyors elérésű bankkártya rekesz
    - titkos zseb a papírpénznek
    - flexibilis fő zseb
    - gyors elérésű igazolvány zseb

    A tárca mérete 7.8 x 10.5 cm. Az egyik oldalán zárt, míg a másikon nyitott a fő zseb, ezáltal van egy vagány lejtése. A legvastagabb pontján 13 mm - ugyanezekkel megtömve az Undivided Wallet 10 mm, itt írtam.

    A gyors hozzáférést biztosító, húzókás zsebbe egyetlen kártya fér úgy, hogy könnyen lehessen használni. Alatta van egy mindkét oldalán nyitott titkos rekesz, ahová a pénzt és az Erzsit raktam, ennek mérete 6.5 x 10 cm.

    A fő zsebben elfér a sok vacak, ennek mérete 7 x 9.5 cm. Ezt egy flexibilis szövet fogja körbe, amely által könnyedén nyitható.

    A hátulján van egy gyors hozzáférésű, átlátszó igazolvány ablak, melynek mérete 9.5 x 5.5 cm, ám valójában az átlátszó rész csak 8 x 5 cm.

    Az alis fotókkal ellentétben a papírpénzt a titkos rekeszbe érdemes tenni, mégpedig háromfelé hajtva, amely által éppen egy bankkártya szélességét adja ki. Az egyik oldalán bedugom az ujjam, és így a másikon simán kijön a lóvé. Kasszánál nagyon könnyű volt kibányászni az bitcointot Erzsit, majd a maradékot a bankkártyával kifizetni.

    A bankkártyás húzós fül príma, remekül betölti a szerepét.

    A fő zseb is jól használható, akár két oldalról megnyomva, akár csak a kártyahegy két oldalán benyúlva (egyik végén a személyi, másik végén a szép kártya, a közepén lévők pedig ritkán használtak).

    A hátán lévő átlátszó ablakban a bérlet teljes szélessége látható, így társadalmunk leghasznosabb és legműveltebb munkaerői is megtekinthetik, hogy ott van az ezüstcsík rajta.

    Összességében az apró kivételével biztosítja a gyors elérést:
    - kasszánál a bankkártyát egy mozdulattal ki lehet húzni
    - készpénzt, Erzsit egy tolással ki lehet szedni, a blokkot egy mozdulattal be lehet oda gyűrni (már aki gyűjti, én nem)
    - bérlethez zsebből egy mozdulattal előkapva szintén gyors
    - munkahelyi belépőkártya pedig mindegy hol van benne, mert a tárcán keresztül nyitható vele az ajtó

    Tipikus városi tárca a mindennapokra, nekem 2 nap éles teszt után tetszik.

    [ Szerkesztve ]

    "nincs rá lezsóidő"

Új hozzászólás Aktív témák