Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz Laci4 #145133 üzenetére

    Sokan talán azt sem tudják, mijaza szterejó :) szól mind a két fele? Szól. Há' az akkó' sztereó'! :DDD komolyan nem egyszer futottam ebbe már bele, hogy nem fogták fel, hogy a sztereó nem ennyi, hogy szól mindkét fele... persze jó az, ha szól mindkét fele, csak ne má', hogy ugyanaz szóljon bennük :) na, ez sokaknak meghaladja a hifiszellemi képességeit.

    Konkrétan ma a feleségem is csak nézett rám, amikor felordítottam, hogy "szívem, ez a vacak kis lejátszó sztereó!" pont egy kis ócska valamit teszteltem pont egy hasonló BT fülessel (Na az azért sokkal jobb, a nemrég emlegetett Baseus s06), és meglepett, hogy a kis genya sztereóban fogta az FM rádiót. Neki is (feleségemnek) el kellett magyaráznom, hogy mitől sztereó a sztereó... én régen (elektronikus) zenéltem, a stúdióban pont a hangzás előállítása volt a feladatom (mono demofelvételekből csináltunk sztereó hangzást, újrakeverve, effektezve, stb a sávokat), úgyhogy nekem ez nagy mániám, hogy a legócskább valami is, ha nem is high-end hangzású, de legalább sztereó legyen :DDD

    De azt ugye nem komolyan gondolod, hogy a balanszot tologatva kell érzékelned, hogy sztereó e vagy sem :D Egy normális sztereó zenét hallgatva azonnal érzékelhető :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák