Új hozzászólás Aktív témák

  • Donki Hóte

    veterán

    Megjött a 60 dolláros akciós DOSS Soundbox XL bluetooth speakerem. Alixpress spanyol raktárából jött, meglepetésemre a GLS hozta, még semmi sem jött nekem Aliéktól GLS-el.

    A hangja kicsit csalódás, az internet-szerte olvasható sok lelkendező vélemény után jóval többet vártam tőle. Úgy szól mint egy ágyú, na nem olyan dinamikusan, hanem olyan puffogón :(

    Közepes hangerőig a mély megfelelő, bár nem megy mélyebbre, mint a referencia Blitzwolf BW-F4 speakerem (hiába kétszer akkora minden irányban). A közepek kicsit zavarosak, de a legnagyobb csalódás a DOSS magashang visszadása. A magas hangok csakis pont a hangszóróval szemben ülve szólnak szépen, oldalról hallgatva kásásak lesznek, ebben egyértelműen gyengébb, mint a BW-F4.

    Nagy hangerőn viszont rémes lesz a hangja, a basszus olyan, mintha egy komódot rugdosnál, a magasak meg sisteregnek mint a sülő rántotthús. Próbáltam MP3-al is, meg FLAC-al is, nincs különbség.

    Szóval közepes hangerőn viszonylag jól szól, bár nem egy világbajnok, viszont nagy hangerőn erőlködik, hiába tudna hangosan szólni, nem érdemes hangosan hallgatni.

    Járatom még pár órát, aztán meglátjuk :U

    Szalonnasütéshez elvileg még jó lehetne, de a cipeléshez meg túl súlyos :( (több mint 1,5 kg)

    Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

Új hozzászólás Aktív témák