-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
válasz MittuDomain_ #121400 üzenetére
Ilyen fajtát nem is mertem még rendelni hát ha felkötöm magam.
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Tudtok normális 220-as kompresszort olcsó helyről?
Kocsi kereket,kerékpárt kellene fújtatni vele de nem akarok még 20.000-et sem kiadni,mint amilyen most a Lidliben van jó lenne fele árért!(vagy mindegy csak jó és olcsó legyen! -
musli26
tag
Tudnátok ajánlani valami normális minőségű szelfibot-ot?
Ár:3k-ig.
KösziDell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
cidalain
veterán
válasz tobias40 #121403 üzenetére
kiszuperált régi hűtő kompresszor? csak egy tömlőt kell rátenni, azt' kész. Oké, nincs szép tokozása, kendácsolni kell valami tartót/állványt neki. viszont filléres téma. bringához elég az is amit a kompresszor közvetlenül nyom, nem kell külön légtartály hozzá.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
NORBl
aktív tag
válasz erzol #121405 üzenetére
Én sima nejlonzacskóra gondolok. Ezt azért nem tudja vákuumozni mert gyenge az anyaga ? Kiszakadna a zsacskó ? A gép ms - re ugyan annyit vákuumozza az összes zacsit, vagy van benne valami technika, ami egy bizonyos nyomásértéknél abbahagyja a vákuumozást ? Manuálisan nem lehet szabályozni meddig vákuumozzon ?
-
erzol
őstag
válasz NORBl #121408 üzenetére
Alapból teljes(kb. 99%-os) vákuumot csinál a gép és utánna hegeszt.
Van rajta egy gomb, amivel bármikor leállítható a vákuum és automatikusan indul a hegesztés.
Az egyszerű nylon zacsit olyanra hegeszti, mint a szélein lévő gyári forrasztás.
Sima felületű, nem bordázott tasakból nem tudja kiszívni a levegőt.
Technológiából adódóan nem képes erre, csak a belső kamrás gép.Sorry a sok offért.
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
Jó minőségű micro USB és USB-C töltőkábelt keresnék kedvező áron.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
cidalain
veterán
válasz tobias40 #121410 üzenetére
régen ami a nagyapámnál volt a garázsban, azzal fel lehetett pumpálni a Lada kerekét. mondjuk nem tudom ilyen teljesítményben a 35 évvel ezelőtti hűtők motorja hogy viszonyul egy mai hűtőjéhez képest.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
retesz147
addikt
Autó csomagtartóba keresnék led-es pót világítást. AA vagy AAA tölthető elemről működhetne.
Jó lenne mozgásérzékelős (bár ez sztem menet közben világítana) vagy bekapcsolható.
Ismertek bevált databot?
Xiaomi 13 eu dev...
-
p.t.r
aktív tag
Ma megérkezett ez a 9.74$-os ROCK Slim 10000 mAh Power Bank. Küllemre nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
KERESEK olyan laptop/kézitáskát, aminek sok zipzáros zsebe/rekesze van
Kellene legalább 7-8 külön, amibe telefon, tablet, pénztárca, iratok, tollak, szemüveg, laptoptöltő, HDD, stb elfér és nem egymás hegyén-hátánMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kigyi_23
addikt
válasz Zola007 #121417 üzenetére
ASUS ROG Shuttle II
Tudom nem olcsó 16 körül lehet találni, de annyi zsebe van, hogy mindent külön lehet pakolni elfér benne egy 17.3"-es noti hátul a középső részben elfér egy 15.6-os noti notebook táskástól (igen ez komoly) és még pakolhatsz bele mellé billentyűzetet fejhallgatót egeret, tabletet esernyőt stb stb.... kegyetlenül pakolható
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
-
Zola007
veterán
válasz kigyi_23 #121419 üzenetére
Pont hátizsákot akarok leváltani kézire, de azért köszi xi!
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
Ez a rosegal ekkora egy csavargo banda, hogy LVS trackinget ad 2 dollarert?
-
Titmouse09
aktív tag
válasz tobias40 #121410 üzenetére
Off off, de bőven többet bír egy hűtő kompresszor, mint ami bármilyen kerékbe kell. Nekünk 8 bar körül fúj le a szelep, hogy tartály híjján legyen egy kis tartalék, de lefújó nélkül lelőtte a csövet. (Van egy pára leválasztó rajta ami tud nyomást korlátozni, de azt hittük valamiért hogy el is engedi a felesleget. Nem engedte )
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
tobias40
veterán
válasz Titmouse09 #121427 üzenetére
Ok,köszi akkor lehet megpróbálom ezt a megoldást,ha nincs ajánlott "kész" kompresszor..
[ Szerkesztve ]
-
musli26
tag
Valaki használja a BlitzWolf® BW-BS1 szelfi botot?[link]
Mennyire van megelégedve vele?
Tudok hozzá esetleg kupont?Köszi
[ Szerkesztve ]
Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
csucsotke
aktív tag
válasz tobias40 #121403 üzenetére
A kiszuperált hűtőkompresszor 8 bart tud, csak mennyiségre keveset szállít. A kocsi gumiját vagy matracot pont olyan tempóban fújja mint azok a kis szivargyújtós gyötrelmek, de a biciklibe olyan seperc alatt a 4 bart belövi. Tisztítára is használom 2 méteres slaggal már összejön egy masszív fuvallat, türelmesnek kell lenni. Abban lidlis agyonműanyagozott mobil izében hol lehet a tartály, és mekkora, annyi pénzért már tartályos kompresszor, a végére kell filter, ha az ember számítógépet tisztít.
-
Andrej1
aktív tag
Sziasztok !
Van valakinek tapasztalata gariztatással ?
A Greekbuyingról (Német raktárból) vettem egy mini PC-t 160 dodoért de sajna 1 hónap után meghalt .
Felvettem a kapcsolatot velük, azt írták küldjem vissza nekik Kínába . Olyan 10 ezer Ft a postaköltség . Az eszköz kb egy tenyérnyi nagyságú.
Gondolom a postaköltséget nem térítik ? És miért nem Németbe kell visszaküldeni ? Lenne olcsóbb módja visszaküldeni nekik Kínába ?Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
Az tényleg igaz, hogy mi-újság van veled ? :D
-
vittorio7
őstag
Ma megérkezett az USB 3.1 Type-C port szilikon védő. Nem volt olcsó, de jónak tűnik. Április másodikán rendeltem, jó időt futott.
(#121436) Andrej1
Ha PayPallal fizettél, akkor valamennyit visszatérít a visszaküldési postaköltségből. Talán 8000 Ft körül...
[ Szerkesztve ]
-
musli26
tag
Ránéztem a banggood-on a pontjaimra erre látom ,hogy 2018.01.01. elvettek tőlem 1680pontot.
Milyen jogon veszik el?
Mit tudok tenni,hogy vissza kapja vagy legalább egy részét?Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
Beni2360
félisten
válasz Andrej1 #121436 üzenetére
Van opció az EU-ba való gariztatásra , kifizetted? Ha nem akkor sajnos Kínába kell küldeni.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
draco31
veterán
Valakinek tapasztalata ezzel?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Zeki
nagyúr
-
-
bexinho23
őstag
Halihó!
Valaki rendelt már kínából szerszámkészletet? (Kerékpár javításhoz)
-
KisApám
addikt
MicroSD (TF) 32 GB-os kártya kellene (vagy 64).
Most hol a legolcsóbb kuponnal?
Köszönöm a segítséget!(TECLAST P89H tablethez kell, 35 dolcsiért SnapUp-oltam tavaly - annyit bőven megért, fut rajta rendesen pl. az androidos PUBG, MineCraft - csak 1 GB-os RAM-ja van, de a GPU az Mali-T720 MP2.)
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Bluetooth hangszórók
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Ryzen 7 5700X / RTX 3070 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB SSD / 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest