Hirdetés
- Bevétel nélkül is odadobnak 150 millió dollárt egy AI-chatbotra
- Aggódnak Texasban, amiért bitcoinbányászokra pazarolják az áramot
- Újra lehet bárki felesége a generatív AI
- Mesterséges intelligenciával figyelné meg az embereket Franciaország
- A Meta szerint nem az ő pénzük a megoldás az EU-s telekomgondokra
- DIGI internet
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Sweet.tv - Internetes TV
- Windows 11
- Újra lehet bárki felesége a generatív AI
- SUSE Linux
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
dejó kommentek lesznek itt, mentem is a topikot
-
tserrof77
senior tag
Stimmel. Kell is a popcorn. Amúgy engem magánszemélyként cefet mód idegesít, hogy sokszor 2-3 posztonként tolja a képembe a reklámokat. Mindezt az ingyenesség jegyében.
Igen, tudom... akkor miért használom....
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
-=MrLF=-
senior tag
Na ná
Engem pl az basz fel, hogy nem is vagyok regisztrálva erre a szarra, mégis gyűjtené az email címem meg követne mindenhová.
pl.
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
updog
senior tag
Mondjuk én egyik oldalt se értem, tényleg nem kell használni, és érdekes amikor azt kell kijátszani hogy havi 1800 forintot megba... vagyis spóroljunk a youtube premiumon, akkor mindenki adblock, pihole, vanced és társai expert, de amikor szóba kerül hogy a facebook mindenhol ott van, akkor sad doge meme, mintha nem +2 kattintás lenne minden követős sz*rságát tiltani.
Eladó Lenovo M10 Tab || Eladó 70mai Hardwire Kit (UP02) dashcamhez || Eladó Moto G5 || "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik."
-
-=MrLF=-
senior tag
A másik ha már panasznap van
a modern internet működése is zavar, de ez már messzire vezet. Sokkal jobb lenne egy honlapba integrált reklám/látogató/klikk szám követés, utána 100 felé tovább küldheti ahová akarja/szerződése van rá. Mint most ez a káosz felmész valahová és 20 kéretlen oldal követi egyszerre hogy mit csinálsz.
Másik pl, itt is már web cache-ből kell újságot olvasni, ki tudja melyiket kéne engedélyeznem
hogy menjen rendesen
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
AssAssynn
őstag
A "nem független" Kúria felmenti az "ellenség" facebookot.
Most biztosan sokaknak hasadt meg a tudatuk."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Diabolis
tag
Sajnos használnod KELL. Mindehová benőtte magát, főleg a netezők fejébe. Sok ember szerint ami/aki nincs fent azon a nyomorult oldalon, az nem is létezik.
Ha pedig a soros véleményirányzattal szembe mersz menni, csont nélkül letilt. És ebben ez a gusztustalan. Én pl. szervezőként nem tudok mit tenni, amikor más témában a véleményem miatt kapok 30 nap tiltást.Ha beülsz a volán mögé, és azt érzed otthon vagy, ne gondolkodj, vedd meg! De ha leparkoltál vele és nem nézel vissza rá, rossz autót vettél.
-
paljani
tag
Először is nézzük meg milyen adatokat gyűjt pontosan (kicsit régebbiek, azóta bővült a kör) - lent. Namost tegye fel a kezét aki szerint ezek mind és maradéktalanul szükségesek a "targetált reklámokhoz". Ha a bűnüldözési szervek profilozói tizedennyi adattal dolgozhatnának már sokkal magassabb lenne a catch rate. És ugye ezeket az adatokat minden további nélkül az amerikai "hatóságok" rendelkezésére kell bocsátani...
Üdvözlök mindenkit az Orwelli jelenben!
Névjegy
A fiók állapotelőzményei
Aktív munkamenetek
Hirdetéskattintások
Cím
Hirdetések témái
Becenév/korábbi név
Alkalmazások
Születésnap láthatósága
Chat
Telefonkönyv (!)
Telefonhívások metaadatai(!)
Bejelentkezések
Kapcsolatok
Hitelkártyák
Pénznem
Jelenlegi város
Születési idő
Törölt ismerősök
Tanulmányok
E-mail címek
Események
Arcfelismerési adatok (!)
Család
Kedvenc idézetek
Követők
Követések
Ismerősnek jelölések
Ismerősök
Nem
Szexuális beállítottság (!)
Csoportok
A hírfolyamból elrejtve
Szülőváros
IP-címek (!)
Legutóbbi tartózkodási hely (!)
Kedvelések mások bejegyzéseinél
Mások kedvelései a bejegyzéseidnélK
edvelések más helyeken
Kapcsolódó fiókok
Területi beállítások
Belépések
Kilépések
Üzenetek
Név
Névváltoztatások
Közösségek
Jegyzetek
Értesítési beállítások
Oldalak, ahol adminisztrátor vagy
Függőben lévő ismerősnek jelölések
Telefonszámok
Fényképek
Fényképek metaadatai
Fizikai kódkártyák
Bökések
Politikai nézetek (!)
A saját bejegyzéseid
Mások bejegyzései
Bejegyzések másoknak
Adatvédelmi beállítások
A legutóbbi tevékenységek
Regisztráció dátuma
Vallási nézetek (!)
Eltávolított ismerősök
Megjelenített nevek
Keresések
Megosztások
Beszélt nyelvek
Más weboldalak használata (!)
Állapotfrissítések
Munkahelyek
Egyéni URL-cím
Videók -
totron
őstag
Nem az a baj, hogy a szolgáltató ösztönlényi elemként működik az egyenletben, hanem hogy a felhasználói embertárs is. Ha nincs telekúrva a profilod a felsoroltak mindegyikével is, akkor jön a mindent elsöprő ultimate visítás, hogy miért nem vállalod magad. Mert nem vagyok birka, b+. Na mindegy, ezzel nem lehet mit kezdeni, csak nehéz feldolgozni az agyi tunyaság ezen szintjét.
-
ledgeri
nagyúr
Érdemes annak akinek van felkutatni 1-2 beállítást... Picit szörnyülködtem is, mikor úgy, hogy én nem kapcsoltam össze semmit, a reklámozók által beállított "ki legyen kivéve a reklámozottak köréből" listáján szerepeltem pl a Take2-nak, mert megvan pl a GTA5...
Onnantól kezdve, hogy ez megtörtént a kettő ID már szétválaszthatatlan. IP-k követve, stb.
Írhatja azt is bárki, hogy "én töröltem", "nekem nem is volt" ..Ha az ismerősi köre simán bök "sync/share/find-contacts"-ra onnantól a közös metszet szépen szűkül.Ha már valaki bekerült, kikerülni nem lehet, ha csak nem kezdünk mindent 0-ról. KB aki most születik annak van egyedül esélye, de ahhoz jól kell tanítani, és nem 0 naposan már beregelni mindenhova - és a "Nyunyuka Óvoda se töltse fel az osztálylistát facebook csoportba..."
#7 -=MrLF=- Ublock origin, és 4 egérkatt jó helyre(ebből kettő csak előhozni a menüt)..., és már megy is mint ha nem lett volna semmi...
anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
paljani
tag
válasz
classic B #11 üzenetére
Nos, akkor írom a hivatalosat:
""When you delete your account, all the user generated content is normally erased (although there are small exceptions), while all the log data is preserved – forever." The preserved log data won't have your name attached to it.
Maradjunk annyiban, hogy lehet maga a facebook törli a "generated content"-eket, de ez már nem vonatkozik a feldolgozásra "más" cégeknek továbbadott adatokra... hiszen azok akkor kerültek továbbadásra, amikor még volt fiók...
-
classic B
tag
Az is gusztustalan, hogy a hivatalos "privacy policy" szerint nem adnak el semmilyen adatot 3. félnek, konkrétan megosztják hirdetőkkel, kereskedőkkel, elemző partnerekkel, stb.
Egyébként a felhasználók túlnyomó többségét nem érdekli, amíg "ingyen" van, lehet lájkolni, megosztani, posztolni, leskelődni mások után. -
bambano
titán
az indexes programozók fejében totálkár lehet, mert úgy sikerült nekik megírni az adblocker elleni védelmet, hogy firefox-esr-en nem fut.
tehát vagy rakjál fel újabb böngészőt, vagy tiltsd le a reklámokat, akkor látni fogod a cikket.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
k-adi
nagyúr
Ne használd.
Oké.
Akkor maradj ki minden óvodás, iskolás és egyetemi csoport+chat infóból.
Mikor a tanár a fb-n küldi át a leckét, mikor a helyettesítésről vagy óra elmaradásról a fb-n kapod az infót akkor lehet nagy arccal azt mondani, hogy "nem kell használni", de lássuk be, inkább lefejeled az asztalt és elfogadod, ez van.
Az óvónénit, az osztályfőnököt és az egyetemistákat soha nem fogod meggyőzni és ez csak egy kis szelete az életnek.Ott a fos marketplace, a fél vidék ott próbál meggazdagodni, aztán most már van társkeresős funkciója is ami nemcsak a fiatalok körében népszerű és akkor még nem beszéltünk az egyik legfontosabbról, az események és fb live streamekről.
Szóval az igazság az, hogy irigy kutya vagy hogy nem te vagy zucc, valld be.
-
kpbendeguz
addikt
Erről már sokszor volt szó, de az, hogy bele tudnak-e kényszeríteni egy adott szituációba, az első sorban rajtad múlik és nem a körülményeken.
Ha a szülők ki tudják vernyákolni, hogy az óvodás kiránduláson biztosítják külön az egy szem gyereküknek a vegán kaját, akkor azt is el lehet intézni, hogy ne facebook-on értesítsenek az eseményekről.
ZX Spectrum 48K + ZX Interface 1 + ZX Microdrive + vDrive; Commodore 64 + 1541
-
k-adi
nagyúr
válasz
kpbendeguz #21 üzenetére
Hát nem egészen így működik a világ
Rinyálhat 1-2 szülő, le lesz fosva.
Az egyetemi esetben meg végképp.megszoksz vagy megszöksz
-
tha_answer
őstag
teljesen igaza van a kurianak.
-
updog
senior tag
Az is a te döntésed hogy vállalod-e hogy igazad van, de mindenki más hülye és azt fogja gondolni, hogy te vagy a szemét rosszarc
Én beírtam a szülős csoportunkba hogy lesznek szívesek vagy a házirendet kiegészíteni hogy kötelező kapcsolattartási forma a facebook csoport, vagy lesz egy levelezőlista amire kijön minden fontos információ.
Ja, hogy volt aki NEM ADJA MEG AZ EMAIL CÍMÉT, úgyhogy jobb a facebook csoport
De aztán végül lett levlista, milyen érdekes. Mellette parallel facebook chat és mellette facebook csoport (utóbbi kettő némítva, havi 1x ránézek jó esetben).
Szóval az igazság az, hogy irigy kutya vagy hogy nem te vagy zucc, valld be.
Sosem tagadtam
Amúgy az (i)wiwen egész előkelő userid-m volt, valami tizenpárezer, szóval elég early adoptere voltam a témának, és fejben tovább is fejlesztettem
Ha nem lettem volna lusta disznó az egyetemen akkoriban, lehet hogy most én mondanám meg a frankót, nem a markymark.
Eladó Lenovo M10 Tab || Eladó 70mai Hardwire Kit (UP02) dashcamhez || Eladó Moto G5 || "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik."
-
k-adi
nagyúr
oké akkor lépjél túl a kisiskolás eseten.. (mondjuk a szülők kétlem hogy egy levlistán beszélgetnének egymással... másrészt meg bevallottan te is benne vagy a csoportban tehát ha nagyon kell rá tudsz nézni az infókra bármikor)
ami 1 a sok közül..
pl egyetemen ezt már nem játszhatod el annyira (az alap neptun üzeneteken kívül, a csoptársak se levlistán fognak egymással infókat megosztani manapság, az új insta, tiktok generáció)
és ott a többi ezer másik dolog ami rákényszerít a fb-re.. ne 1 példát ragadjunk ki amibe félig bele lehet kötni speciális egyéni eset kapcsán[ Szerkesztve ]
-
updog
senior tag
Nem vagyok képben, 2010 előtt befejeztem az egyetemet, akkor még teljesen OK volt hogy minden tantárgynak külön levelezőlistája volt, az információmegosztás meg belső wikin ment. Szomorú ha ez vált általánossá. De még mindig: nem a facebook kényszerít rá hogy használd a facebookot hanem a lusta igénytelen emberek, azzal meg nem tudunk mit csinálni (vagyis tudnánk csak az illegális
). Valószínűleg a többezer másik dologra is ez igaz, a facebook csak egy eszköz hogy megmutassa, mennyire alkalmatlan az emberiség.
-
kpbendeguz
addikt
"Rinyálhat 1-2 szülő, le lesz fosva."
Ez csak a szülőn múlik. Közli, hogy FB nem pálya, máshogy kéri az infót. Ha nem jut el hozzá és ez hátrányosan érinti a gyereket, akkor megvannak a megfelelő jogi eszközök a kikényszerítésére, csak be kell vállalni a birkák között a fekete bárány szerepét, ami persze stresszes, ezért a többség inkább bepucsít.
Ugyanez a helyzet az egyetemek esetén. Minden szarért lehet már kivételes eljárásért riányálni, hogy vega vagy, kisebbségi, más vallású, LGTVBBQ-nak identifikálod magad és hívjanak eztán Lorettának, stb. és pont egy adatkezelési botrányairól híres üzleti szolgáltatás kötelezővé tétele ellen ne lehetne fellépni? Ugyan már. Ez nem az FB megkerülhetetlenségéről szól, hanem a szervilizmusról.
-
k-adi
nagyúr
A kötelező kapcsolattartási forma a neptun rendszerben található primary emailcím (pl. OE esetén vagy ha van belsős sulis rendszer, akkor az, pl. bce esetén saját o365 cím) de attól még sok hasznos infót nem onnan tudsz meg, a csapattársak nem azon keresztül kommunikálnak. A legújabb hogy discord-on (nyilván ez pl. egy IT-s szak példa) ami szintén nem "levlista"
-
k-adi
nagyúr
válasz
kpbendeguz #28 üzenetére
Félreérted, nem "kötelező" a használata, csak ha nem vagy fent, /benne az évfolyam csoportokba, stb. akkor sok infóról lemaradsz, mert az infóáramlás min. 80%-a ott történik (vagy inkább 90%), csupán erre céloztam.
Persze, kapod a neptunba a "kötelező" tájékoztatásokat, mint rektori szünetről meg a vizsgaidőszak és tandíj befizetésről az emailt de kb ennyi.
pl. óraelmaradás esetén nem egyszer volt már, hogy 1 hallgató rákérdezett és az adta tovább az infót a többieknek (FB csoportban ugyebár..), mert az oktató csak neki válaszolt vissza és nem küldött neptun körüzenetet.. mert megtehette. És ez nem egyedi eset volt és nem 1 egyetemenA sorrend a hallgatók között tapasztalataim alapján ez:
fb, MS teams, discord, minden más?
Te melyik világban látsz olyat hogy emaileznek egymással a hallgatók? (akiktől az infók többsége kell?)De ott a marketplace ahol rengeteg cucc van fent, a társkeresős cucc ami a tindernek konkurencia (?), és még mindig ott vannak az események és livestream videók, amikhez sokszor "be kell lépni" hogy nézhesd (legalábbis nekem sokszor kéri)
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
jelenleg a díványon és a totálkáron az van, hogyha BEkapcsolom firefox esr+noscriptben a hirdetés blokkolását, akkor látom a cikket, de nem látom a fórumját. ha KIkapcsolom a blokkolást, akkor kijön a reklámblokkolós könyörgés és nem látok semmit a cikkből.
nem az index.hu-ról beszéltem, azzal nincs ilyen probléma.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
átfogalmazom, amit írtam:
nekem 5 diplomám van. ebből kettőnél azért nem merült fel ez a probléma, mert olyan régen volt, hogy se email, se fb nem volt még akkor. A 3-5. diplomáim mindegyikénél meg tudtam oldani, hogy levlistán kommunikáljon az évfolyam. az 5. diplomám nincs 2.5 éves, tehát nem lehet azzal érvelni, hogy nem volt fb. volt.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
k-adi
nagyúr
nekem csak 3 van, de hidd el nekem is van tapasztalatom e téren és én meg az ellenkezőjét tapasztaltam.. az első szakomon volt évfolyamos levlista még, amiről a diplomázásig tudod mennyi email jött? összesen 1db, minden más fontos infó fb csoportban ment, kezdve az óraelmaradásoktól, a puskákon át, minden adminteendőig, stb
lehet amúgy sok variáns befolyásolja ezt, nappali/esti képzés, levezelős, osztatlan, bsc/msc, meg szak-terület függő is, stb.. feltételezhetően ezért térnek el a véleményünk
-
kpbendeguz
addikt
"Félreérted, nem "kötelező" a használata, csak ha nem vagy fent, /benne az évfolyam csoportokba, stb. akkor sok infóról lemaradsz, mert az infóáramlás min. 80%-a ott történik (vagy inkább 90%), csupán erre céloztam."
Régebben meg a dohányzás volt kötelező, mert az információ áramlás 80%-a cigiszünetben az udvaron történt, ettől függetlenül azért le lehetett diplomázni tüdőrák nélkül is, ha kibírtad, hogy nem mindenről értesülsz azonnal.
Ha valami fontos, akkor eljut hozzád FB nélkül is. Pontosabban ami csak Facebookon juthat el, az valójában nem fontos."mert az oktató csak neki válaszolt vissza és nem küldött neptun körüzenetet.. mert megtehette"
Ez a legjobb példa arra, hogy nem Facebook probléma ez, hanem rendszer szintű: az oktató mással végezteti a munkáját, aki nyilván nem fordít elég gondot a megfelelő információ áramlásra.
Ebben az esetben a Facebook regisztráció csak tüneti kezelés, mert semmi sem garantálja, hogy az illető hallgató legközelebb nem tiktokon vagy Fortnite-ban adja át az üzenetet, mert "úgyis mindenki rajta van"."De ott a marketplace ahol rengeteg cucc van fent, a társkeresős cucc ami a tindernek konkurencia (?), és még mindig ott vannak az események és livestream videók, amikhez sokszor "be kell lépni" hogy nézhesd (legalábbis nekem sokszor kéri)"
Ez már nem "kötelezőség" kérdése, hanem előnyök kontra hátrányok.
A Facebook nyilván egy csomó hasznos szolgáltatással igyekszik becsalogatni a usereket és mindenki el tudja dönteni, hogy megéri-e neki vagy sem. Ugyanakkor sem a marketplace, sem a társkeresés, sem az FB live stream nem létszükséglet.
A magam részéről pont azért kerülök mindent, ami Facebook, mert hiába tűnik elsőre hasznosnak, az egész arra megy ki, hogy függőségi viszonyt alakítson ki a userben, hogy aztán kényszerből benyelje az egyre vállalhatatlanabb húzásaikat is, így jobb eleve kimaradni az egészből.
Ettől függetlenül ha Neked belefér, azzal semmi baj, csak ne feledd, hogy ez egyedül a Te döntésed és valójában senki sem kényszerít semmire.ZX Spectrum 48K + ZX Interface 1 + ZX Microdrive + vDrive; Commodore 64 + 1541
-
cinemazealot
addikt
IT témában kifejezetten szégyenletesnek tartom, ha FB-on megy a fontos és oktatási szempontból lényeges kommunikáció. Azt, hogy a oktatók és hallgatók között ez opcióként egyáltalán felmerült, ráadásul a hallgatók önkéntesen is választják ezt a kommunikációs formát és egyiküknek sem jut eszében ez ellen lázadni, különösen kínos (az évfolyam egészére és a mai hallgatóság technológiai kulturáltságára nézve is). Kérlek, ne vedd ezt a véleményemet személyes bántásnak, nem Neked szól, sajnos ez az egész világra ráhúzható pepitában.
Pl. amikor egy falu polgármestere a főként saját népszerűsítésére létrehozott, bár önkormányzatinak nevezett (de jó pár hónapig hivatalosan el sem ismert) FB oldalon osztja meg azokat a hirdetményeket, amiket jogszabály szerint egyébként az önkormányzat hivatalos honlapján kellene lehoznia, ott viszont nem teszi meg, az már az a véglet, aminél ha meg merek nyikkanni (rábökve a vonatkozó paragrafusokra), akkor nem hogy nem nekem lesz igazam, hanem még én leszek az a fekete bárány, aki le leszek ugatva, mert hát miért bántom szegény polgármestert...
-
válasz
kpbendeguz #36 üzenetére
Pontosabban ami csak Facebookon juthat el, az valójában nem fontos.
Tehát a csak facebookon megszervezésre kerülő események in en bloc nem fontosak, mert te azt mondtad. Köszönjük Emese..."Ha a covidtól sem féltél, ettől (3. VH) miért félnél? szarabb megfulladni, mint felrobbanni" - Parci, Ukrajnai háború topic
-
judas13
addikt
Pénztáros Lőrincz tud erről?
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz." #StopPutin
-
k-adi
nagyúr
válasz
kpbendeguz #36 üzenetére
ez egy akkora retardált komment, hogy válaszra se méltó.
-
kpbendeguz
addikt
"Tehát a csak facebookon megszervezésre kerülő események in en bloc nem fontosak, mert te azt mondtad. Köszönjük Emese... "
A kritikus információkhoz való hozzájutást volt a kérdés, hogy a Facebook nélkülözhetetlen-e a hétköznapi élethez, vagy sem. Mivel nem garantálható, hogy egy adott infó minden érintetthez eljut-e, ezért ha valamit csak Facebook-on hajlandóak közölni, az vagy nem kritikus, vagy ha mégis, akkor az rendszer szintű hiányosság, mivel nem a megfelelő kommunikációs csatornát választották a közzétételéhez.Hogy egyébként a Facebook-on szervezett eseményeket ki mennyire tartja saját maga számára fontosnak, az egyéni döntés kérdése, de ezektől még az FB nem lesz megkerülhetetlen.
-
-=MrLF=-
senior tag
Hát én egyet tudok vele érteni.
Az értelmiségnek, oktatóknak inkább küzdeni kellene a FB ellen, nem még támogatni.
A hülyeség, lustaság és a kényelmesség utat tör magának sajnos.
(Nálunk a koleszbe kellet bejárni mobil vinyóval ha akartál valamit,
internet max 56 kbit/s volt, ha egyáltalán tudtál kapcsolódni az egyetemre)De jön a váltás, gyerek 8.os, FB nincs, korábban Viber ment, most Discord a menő.
-
classic B
tag
Egyébként semmi baj nem lenne a facebookkal, ha nem lenne szar.
Másrészt bárki találhatna alternatív megoldást infó szerzésre, kommunikációra, nő szerzésre, de igen, a lustaság nyer... Rohanó világ, felgyorsult tempó. A facebook instant, van ott minden és azonnal, főleg trash. -
totron
őstag
Micsoda diskurzus.
(#46) classic B, hátulütője, hogy társas lény a nemtrash-re igényt tartó is, a játék többi szereplői pedig emberek, bizonyos kritikus tömeg felett te fogsz alkalmazkodni, ha nem akarsz egy eseménytelen felületre pislogni.
(#45) -=MrLF=-, van értelmes, élhető írásképekkel, szellemi tevékenységgel megáldott csoport is a fb-on, más kérdés, hogy hosszú távon azok a helyek sem mentesek emberi jellemtől.
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Csak annak ingyenes a Facebook, aki nem használja
Nyolcból egy felhasználónál durva függőséget okoz a Facebook
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
Új hozzászólás Aktív témák
it A legfelsőbb bírói testület is úgy véli, hogy a közösségi oldal hirdetheti magát ingyenesnek, így a GVH bírsága jogtalan volt.
- Ingatlanos topic!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- DIGI internet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- OLED TV topic
- Ennyibe kerülnek itthon a Redmi Note 12 modellek
- Nintendo 3DS és DS topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Érdekes, mobil monitorral rukkol elő a Philips
- További aktív témák...
- StarTech HSB4SATSASBA Drive Enclosure Internal - Dobozos, új állapotú
- NETGEAR Nighthawk MR2100 4G LTE Mobile Router - Dobozos, használt
- ACEPC AK1 Mini PC
- HP ProBook 640 G3 szép állapotban i5-7200U, 256GB SSD, 8GB RAM, jó akku, gyári garancia
- LENOVO THINKPAD EDGE E580 HASZNÁLT LAPTOP - CORE I5-8250U 1,6 GHZ, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win11
- Dell asztali gép monitorral ( dell poptipex 380- fujitsu monitor)
- Dell Optiplex 9010 i5-3570, 8GB DDR3 RAM, SSD, GT630
- Eladó használt asztali számítógép
- AKCIÓ Hattervilagitasos Amazon Kindle (2022) 11.generációs (16 GB) Ebook olvasó + magyar garancia
- Amazon Kindle Paperwhite 5 (8 GB, 16 GB) Ebook olvasó + magyar garancia
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest