Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz MaCS_70 #1155 üzenetére

    Rendben, de aki ilyet akar, az vesz egy laptopot rendszer nelkul, vagy freedossal, es tesz ra maganak sajat rendszert, es karomkodik azert, mert pl. nincs driver. Laptopoknal surun elofordul, volt ra pelda, hogy vistaval lehetett megvenni a lapost, es nem volt hozza xp-s lan, wifi, bt, ... driver.
    Ha valamit csomagban arulnak, pl. gep+rendszer egyutt, akkor komolytalannak tartom visszakovetelni a nekunk nem kello resz arat. Mintha a 10-es pakk ceruzaelembol visszakernem kettonek az arat, mert nekem csak 8db kell.
    Vagy az autos peldad, ott sem mukodott volna, hogy utolag szereltessek ki a legkondit, villanyablakot, es kerem viszza az arkulonbozetet.
    Harmadreszt ez a gep, a t100-as olyan mertekben tamaszkodik a win8-ra, hogy anelkul, pl. hetessel, vagy foleg linuxxal mar maga a gep is kevesebbet erne. Azert erne kevesebbet, ezt, ugy ertem, hogy win8-as appok nelkul a tablagepes, erimtos reszet, pl. konyolvasgatas, satbooi, nem tudom kihasznalni. Ha ez a resze valakinek egyaltalan nem kell, akkor vegyen egy atlag laptopot, amikben ezek a funkciok egyaltalan nincsenek benne.

Új hozzászólás Aktív témák