Új hozzászólás Aktív témák

  • mazsiii92

    aktív tag

    Sziasztok!

    Néhány hete kérdeztelek titeket a Series 3-mal kapcsolatban, megnyugtató válaszokat adtatok a teljesítményt illetően, viszont az utóbbi időben elég sok problémát írtatok az üzemidővel kapcsolatban. Aki esetleg még a mai napig S3 vagy S4-et használ, ők tudnának mondani valamit ezzel kapcsolatban? Azt még kibírom, ha minden reggel rá kell tennem a töltőre az órát, nagyjából 2 órám minden reggel van erre amíg edzek és készülök, de ha csak 70-80%-ot tudok belepakolni és azzal nem bírja ki estig, akkor az tényleg nem az én órám.

    Mivel a felhasználási szokásaim egy okosóránál jelenleg a béka segge alatt van (értesítések figyelése, pulzus és lépésszám figyelés) ezért rengeteg alternatíva szóba jöhet más gyártóktól, már android és tizen rendszerek is támogatják az iOS-t.

    Az előző órám egy Galaxy Gear S3 Advanced volt, ami 2 évesen is hozott 3 napot, ebből tudnék engedni de akkor 1 nap tényleg legyen meg, ne kelljen azért stresszelnem ha munkából megyek egy céges vacsorára és 10kor vagy később esek haza akkor lemerül.
    Köszi, ha megosztjátok a tapasztalatokat.

    iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , MacBook Air M1 , Beats Studio Buds+ , PS5

Új hozzászólás Aktív témák