Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
válasz Parter #16099 üzenetére
Már miért?
Egy Line vagy WA vagy akármi határok nélkül működik hívásra és üzenetekre egyaránt és adatot használ, ami manapság szinte korlátlan (gyakran külföldről is).
Az, hogy sok hivatal és szolgáltató lassan reagál a változó igényekre, már más kérdés. De meg lehet nézni, hogy hány szolgáltatónak van már pl Twitteren elérhető ügyfélszolgálata.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Gsx-rr
veterán
válasz Parter #16099 üzenetére
Nem tudom hol elsz te de elarulom a tengerentulon a Whatsapp Olyan szinten van Integrálódva az emberek minden napi életébe hogy pl. hirdetési oldalaknál is elég ha rányomsz a gombra és üzenetben elküldi hogy te ez a termék után érdeklődsz és már is elkezdődött a kommunikáció köztetek.
Van ahol nagy divat hogy az emberek nem is üzenetet írnak hanem hang üzeneteket küldenek egymásnak.
Ez a legelterjedtebb kommunikációs forma a világon,nem a sima sms és a hanghívás
Ha nem így lenne nem lennének ilyen sikeresek az üzenetküldő alkalmazásokNekem az elmult 6 honapban nem volt 10 rendes hivasom es igen a Bankbol is hivnak Whatsapp-on siman, sot csomagkuldo szolgalat, Domino Pizza Stb.....
És itt szó sincs a Tudatos költekezésről egyszerűen praktikus és jól használható a mindennapi életben ráadásul most olyan mobil csomagok vannak nálunk hogy naponta egy giga neted van.
Itt cseszhetjuk az Lte elonyeit.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz Gsx-rr #16102 üzenetére
Itt dettó. Miután engedélyeztem, a Line-on keresztül tudok utalásokat indítani, házhozszállítást időzíteni, ügyfélszolgálatokkal kapcsolatot tartani és meg millió dolgot csinálni egy helyen. Szó szerint nem emlékszem, mikor volt az utolsó rendes telefonhívásom, ha nem számolom a családi FaceTime-ot.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
kagzer
aktív tag
válasz Totheground #16103 üzenetére
Az anyagias rész és használt közötti összefüggésre had említsem meg, hogy Dubajban (és szinte minden máshol ahol jártam) WhatsUp-on, hangüzenettel kommunikálnak sokan (az amúgy tehetős helybéliek is). Egyszerűen ez a kényelmes.
Korábban ezt az Y generációnál vettem észre először, gondolom a hátterében az az egyszerű dolog állhat, hogy az egyszerűségre törekszünk.[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz Totheground #16107 üzenetére
szerintem nem a képküldésre gondolt. De egy témába vágó pszicho könyv szerint ennek a pötyögésnek az az igazi oka hogy nem is elsősorban azért kommunikál valakivel mert valamit kérdezni akar hanem azért talál ki valamit hogy kommunikálhasson és ott legyen a kezében a telefon és pötyögjön.. kb mindegy kinek mindegy mit. Ami szerintem stimmel.
-
szarka996
tag
Valakinek sikerült aktiválni eSIM-et Telekom-nál?
Megvan a Telekom-tól a QR kód meg minden, csak mikor az Apple Watch alkalmazásban akarom a mobilhálózatok fül alatt aktiválni, akkor azt kapom hogy:Nem elérhető mobil-előfizetés
A Telekom HU jelenleg nem támogatja az Apple Watchot.Szóval a Telekom azt írja, hogy már támogatják, de a valóságban még kéne várnom egy pár napot?
-
csab2
veterán
válasz szarka996 #16111 üzenetére
A honlap szerint április 9-től lesz elérhető.
Látom, megelőztek.
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
veterán
-
szarka996
tag
válasz szabogabor10 #16117 üzenetére
MultiSIM-et rendeltem Telekomtól, de nem a Watch appban, hanem csak iPhone-os app-ban, mert úgy tudom órára nincs is megcsinálva.
A többieknek köszönöm az április 9.-ei dátumot, úgy néz ki csak ezt az egy, és fontos infót nem sikerült megtalálni. -
veterán
válasz szarka996 #16118 üzenetére
Nem kellett volna rendelned, bár igazából mindegy, az appban majd meglévőt is hozzá tudsz rendelni a Watch-hoz. Lényeg, hogy mindenképp a Watch appban kell majd elvégezni a hozzárendelést.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
És igen, április 9-én indul a Watch árusítás és az eSIM támogatás is.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Cyberbeni
addikt
Aki eBayről akar órát rendelni, az figyeljen arra, hogy európai modell legyen, én most megszívtam, hogy nem volt beleírva a leírásba semmi és amerikait kaptam, meg a kép (gyári apple.com-ról szedett, mivel seller refurbished és több darabot árul) és a cím alapján stainless steel volt, és alumínium jött (mondjuk az ára is annyi volt)
Szerencsére 338-as euróval vettem, úgyhogy még nyerek majd rajta. (Csak ne lenne 1 hét a szállítás...) -
nord_
veterán
válasz Parter #16127 üzenetére
Sajnos egyik se volt olyan, amire azt mondtam volna, hogy megéri megspórolni azt a párszáz forintos egyszeri kiadást, amennyibe az AutoSleep került. Volt olyan, ami megfelelőnek tűnt, csak épp manuálisan kellett elindítani, mielőtt elaludtam volna. Na ne...
---
tuzpenge
ezt passzolom: ahogy nézem az app verziótörténetét, ez az alkalmazás tavaly jelent meg, két éve még nem volt elérhető. -
tboldi
nagyúr
Tölthető a watchOS 6.2 is a többi mellett.
-
MODERÁTOR
-
SidCorky
őstag
válasz Serpiko #16137 üzenetére
Könnyű megjegyezni, az óra töltse le a frissítést és ne a telefon. Ezt úgy lehet kikényszeríteni, ha a telefon nem csatlakozik az órához, az óra viszont csatlakozik a netre wifivel.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
ILLDisPozed
aktív tag
Frissítés után az óra (S4 40mm) éjszaka 00:15-től reggel 5:30-ra 99%-ról 0%-ra, kikapcsolásig merült. Ennyire dolgozhatott a háttérben az új szoftver miatt?
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
dptrsk
addikt
válasz ILLDisPozed #16145 üzenetére
Nekem régebben volt ilyen, azóta frissítések után egy extra restartot szoktam csinálni, eddig bevált, s nincs ilyen jelenség
Új hozzászólás Aktív témák
- Blu-ray lejátszók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Pár hetet hordott Pixel Watch 3 LTE!!! 41mm dobozában, mindenével Gar!
- Apple Watch 7 41mm Mint Az Új/1 hónap gar./Akku 95%/p3758/
- Xiaomi Redmi SmartBand 2 Fitnesskaróra 6hó jótállással!
- Apple Watch Series SE 2023 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch 8 41mm Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3737/
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku, karcmentes, garos
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) Silver, 44mm, Gps, új állapotú, akku 99%, garanciális
- Garmin Venu 2 Plus
- Apple Watch 9, Midgnight, 45mm, GPS+Cellular ( eSim) ,99% akku, karcmentes, garanciális
- Apple Watch Series 6 GPS, 44mm, asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest