Új hozzászólás Aktív témák

  • Szormok

    csendes újonc

    Már több napja nyúzom az i8 Plussom és ha valakit érdekel ezek a tapasztalataim:
    -Az aksi idővel baromira meg vagyok elégedve. I7 plusról jövök és pontosan nem hasonlítottam össze a kettő üzemidejét, de érezhetően jobb az I8 Plus.
    - Design: a space grey mellett döntöttem, noha szerintem idén az ezüst is gyönyörű. azért lett a sötét verzió, mert ugye a fekete slankít :D elég nagy ugye a készülékház és optikailag nagyon jót tesz neki a sötét szín. egyébként matt fekete iphoneról tértem át, ami nagyon szép volt és így eléggé nagy elvárasaim voltak a színnel, de az i8 plus designja ezt megugrotta. nyilván gyűjti az üveg hátlap az ujjlenyomatokat de egyáltalán nem tragikus és az oldalkeret acélszürke színe baromi szép. ez is így előny az Xszel szemben, nekem az a fényes szél az X-nél egyáltalan nem tetszik.
    -Kijelző: Itt megint csak szkeptikus voltam, irták ugyan, hogy javult a kijelző stb stb de azt hittem ugyanaz lesz a kijelző mint 7es szériánál. de nem volt igazam, szebb a 8asok kijelzője. hogy pontosan miért, azt nehéz megmondani, szerintem a fényerőt tolták fel. egyszerűen jobb ránézni.
    -A kameránál a portrémegvilágítás egy tényleg nagyon szórakoztató játék, szintén nagy pozitívum a Plusnál!

    Összeségében nekem megérte a váltás. :) és ugye már jönnek ki az első tesztek az Xről, amit feldobott a youtube megnéztem és továbbra is tartom, hogy jó és racionális döntés volt a 8 Plust választani. A touch id igenis hatékonyabb gyorsabb megoldás feloldani a készüléket, kocsiban ez százszorosan igaz!!! az alkalmazások közti váltásnál is jobb szerintem a dupla nyomás a gombra mintsem a gesztusvezérlés. és tényleg ne felejtsük el, hogy az I8plus a legnagyobb hasznos kijelzőterülettel rendelkező legmodernebb, tehát legidőtállóbbb iphone!

    Bocsi a hosszú kommentért, csak nagyon beleestem a kis 8plussomba :))

Új hozzászólás Aktív témák