- Milyen NAS-t vegyek?
- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mozilla Firefox
- XPEnology
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Korábban írtam, hogy nekem megy, de azóta többször is kipróbáltam, és nem jártam sikerrel, szóval az csak egy egyszeri alkalom volt.
Magyarán nekem is ilyen.szerk.: Pont ugyanígy csinál az enyém is.
[ Szerkesztve ]
-
Skorpio.59
aktív tag
Ismerősöm, feleségének vett egy i8plust ajándékba . A hölgyike egy hétig használta gyári “ fóliával “.Mondogatta Ő,hogy baromira szarul szól a hangszóró.Nem hallja a másik felet.A srác mondta neki.miután megunta a panaszt,hogy vigye vissza.Visszavitte és ott levették róla a fóliát.... Mondja nekem,hogy neki is furcsa volt egy kicsit,mert mikor zenét hallgatott rajta az ara,mindíg zizegett a hangszóró....
[ Szerkesztve ]
Adj szárnyakat a kisgyereknek,de hagyd,hogy magától tanuljon meg repülni!
-
veterán
-
jilian
addikt
És ha azt felveszi valaki, hogy + 2 fokban is produkálja?
Meg azért ez már szerintem rohadt nagy purdéjjság....
most akkor ~3 hónapig sötétben (~4-től reggel 7-ig) ne készíthetek képet?
Hogy a f@szomba örökítsem meg a "téli" szép pillanatokat haverokkal, családdal, hobbi...stb.Jó azt megértem ha mondjuk a szerencsétlen teló -10 foknak tartósabb ideig van kitéve akkor működjön a védelem de azt, hogy előkapom lövök 3 képet és megy vissza a zsebbe az már kicsit ciki.
Igen, számomra égő volt amikor sajnos tapasztaltam a jelenséget....pont a főnökékkel, házigazdákkal voltam amikor mondta,hogy csináljak én képet, nekem úgyis faszább telefonom van....
Aztán 2 perc szentségelés után majdnem földhöz basztam, hogy pont akkor hagy cserben mikor nem kéne.
És akkor próbálj mentegetőzni, megmagyarázni azt, hogy 0-35 ban működik csak a telefonod!
Apró égő volt....[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Az alkalmazások letöltéséhez, hogyan lehet ujjlenyomatot beállítani ?
kengyel
-
kengyel
nagyúr
Most nem azért, de a fotók minősége, nagyon is jó !
kengyel
-
hemaka
nagyúr
válasz kengyel #2528 üzenetére
Senki nem mondta, hogy rossz lenne, csak a formatumokrol ment a csevej.
Egyebkent jo kameraja van, de egy huawei P9-10 elveri bamikor nyers kepekben.
Viszont automataban jobb az iphone jpeg, a szoftver algoritmus nem cseszi szet a kepeket annyira.palacento
Azert ezek a kepek igencsak kamuk, en csinaltam teszetet, ha lesz kedvem es idom majd felteszem.
100% minosegu JPEG, HEIC, TIFF, RAW-ban keszitettem ua. beallitasokkal, emelkedo ISO ertekekkel statikus temarol fotot es egyaltalan nincs ekkora minosegbeli kulonbseg.[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Akkor félreértettél egy kicsit, mert ez nem a témához szólt. A mai képeket elnézve írtam, hogy nagyon is jó a kamera, ami nálam jó pont. Ma kipróbáltam a portré módot, na az nagyon odavág.
(#2533) palacento
Én senkinek nem szántam ezt válasznak, csak belinkeltem a mai képeimet, és azon lepődtem meg, hogy milyen jól sikerültek. Ez nem válasz akart lenni !
Én nem a formátum beszélgetésbe folytam bele, nem is válasznak ment.
Elnézést, ha félreértettétek ![ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
Most hogy használom többet a kamerát, meg is lepődtem, hogy ilyen jót raktak le az asztalra. Még olyat is olvastam, hogy ebben jobb a kamera, mint az X-ben. Ezt megerősíteni nem tudom, azt még nem próbáltam.
Kellemes meglepetés volt, ezzel lehet menni fotózgatni.[ Szerkesztve ]
kengyel
-
tboldi
nagyúr
Mondjuk sorozatképek és live fotók esetén van értelme, mert így egy konténerben tudja tárolni. Sima fénykép esetén valóban nincs sok.
(#2535) kengyel: A X-é jobb, ott mindkét lencse kapott optikai stabilizációt, a 8 Plus-nál csak a "fő", illetve a telefotó lencse is másabb a X-ben (f/2.4 a 8 Plus f/2.8-ához képest).
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz kengyel #2535 üzenetére
Az iphoneok szerencsere kameraban mindig az elitben tanyaznak, nem lehet ra panasz.
Az X-nek jobb papiron, de a szenzor ua. veszett nagy kulonbseg nincsen koztuk, a lentebb emlitett stabin es F-erteken kivul.
Szerintem szabad szemmel ember nincs aki megmondana melyik kep melyikkel keszult. -
kengyel
nagyúr
Én csak átlag ember vagyok, és telefonnal fotózgatok. Minden nyaralásra telefont viszek, és jó képeket kreálok vele, nem cipelek plusz egy gépet.
(#2539) hemaka
A kamerán nekem volt min meglepődnöm, ez az első IPhone készülékem, és tényleg jó. Kellemesen csalódtam benne, pedig volt bennem a " félsz " szindróma.
Háttérképeket, tudok valahonnan leszedni ?
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
tboldi
nagyúr
válasz kengyel #2540 üzenetére
Én is átlag vagyok, nyugi.
Szerintem ez lett a legjobb telefonnal készült képem eddig, igaz, ez még az előző iPhone 7-em volt (sima, nem Plus): [kép]
Mondjuk a PH-ra való feltöltés miatt kicsit romlott a minőség.Ha valaki kérdezné, ez a saját autóm, egy 2006-os Honda Jazz 1.4i LS.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz kengyel #2540 üzenetére
Ha ezt lattad volna elotte, nem lett volna felsz. (Nyilvan van rajta post processing, de a lenyegen nem valtoztat) Igaz ez csak i7p, de mindegy is most, nagy kulonbseg szinten nincs koztuk.
-
xmblolz94
csendes újonc
Sajnos tegnap én is benéztem a vakuzást az éjszakában, amikor odaadtam egyik ismerősömnek, hogy nézze meg az új 8 plusomat... ő meg elővette a 6S-jét és az meg gond nélkül vakuzott... nem tudom, hogy hány fok volt kint, az biztos, hogy hideg volt. Egy kicsit gáz volt a szitu... Pedig múltkor a farmer zsebből előhúzva meg vakuzott.. Úgy látszik a nadrág fajtája is szerepet játszik a dologban.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest