Új hozzászólás Aktív témák

  • Mana86

    tag

    Sziasztok!

    Ismételten problémám van. Nekem valahogy mindig. :D Következő a helyzet.

    A Marina 5.1-et használom newker2-vel oszt süti is lenne minden, viszont az a gáz, hogy amikor valóban szükség lenne rá, sosem megy a 3G vagy a Wi-Fi. Tehát ha itthon vagyok és b@sztatom a telefont, tök jól megy, ha épp metrón ülök, akkor is karaj, stb... Viszont ha kocsiban ülök és sürgősen be kéne kapcsolni a 3G-t mert térkép kéne vagy Viber-en hívást várnék, akkor tuti, hogy cseszik működni. Vagy ha épp másfél percem van busz indulásig és döntenem kéne mivel menjek, tuti nem kapcsol be a 3G, hogy meg tudjam nézni melyikkel menjek. Vagy ha mondjuk orosz nukleáris rakéta hatástalanító kódja kéne mert az óra 15 másodpercet mutat, tuti nem kapcsol be a 3G. Szóval ma úgy döntöttem ez a ROM és kernel kombó megy a kukába és felteszek valami használhatót.

    Az utóbbi írások alapján a Telenor ICS-re voksoltam me aszongyátok az yooo! Pudding az evés próbája vagy mi, szóval kipróbálom oszt ha nem jó valakit elpicsázok az tuti. Mivel lövésem nincs hol laktok, tuti asszony fog kapni, de majd jól a ti lelketeken szárad.

    Van ám kérdésem is, nem csak tépem itten kicsiny számat. Azt akarom megcsinálni, hogy gyönyörűségesen okosan le akarok vájpolni mindent mert aztat akarom (igen, akarom és nem szeretném), hogy tökre szűz legyen a teló mert régen volt már közöm bármi szűzhöz és hiányzik már az érzés. Szóval nem tudom mit törölhetek Rikoveriből és mit nem, eztet kérlek alásan áruljátok el nekem. Bízom abban, hogy ettől majd tökre szuper lesz minden és meseszépen teszi minden majd a dolgát és az Engri Bördz Sztár Wóóórsz is jól fog futni és nem fogja folyton bezárni az alkalmazást ha megcsinálok egy pályát. Ez a legk**vafontosabb alkalmazás. :D Ja és bízom még egy jobb világban is, de ez nem tartozik ide.

    Nagy hibám, hogy millió fos alkalmazást feltelepítek és szeretném ha mindezek mellett még a teló gyorsan is futna és sokáig bírná az akksi.

    A következő alkalmazások kellenek: AccuWeather, Adobe Reader, Angol szótár, Antutu Benchmark, DropBox, FlightRadar24, Gmail, Kingsoft Office, Link2SD, Google Maps, Opera Mini, Viber, YouTube, mcTweaker (ezt csak most olvastam, de ki akarom próbálni)

    Ilyen szarságokat használok és ezek mellett még 5 játékot. Nem tudom mennyire normális elvárás az, hogy ilyen App-ok mellett szeretném stabilnak tudni a telefont. :D

    Szóval mégegyszer a lényeget. :D Szeretném ha leírnátok mik a lépések ha szeretnék minden szemetet törölni a telóról Recoveryből (dalvik cache[nem tudom ezt lehet-e], ext partíció adatait, stb...) és utána egy tök szűz rendszerre teleíteni új romot (ez már megy).

    Köszönöm a helpet. Písz! ;)

Új hozzászólás Aktív témák