- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
_BM_
senior tag
válasz Wolverine #141 üzenetére
"Ha a hatóság kétharmados döntéseket hoz, és egy pártnak eleve kétharmada van, akkor az ellenzéki jelöltek annyit érnének, mint a mai ellenzéki parlamenti képviselők."
Erről én nem tehetek. A választók döntöttek így. Nekem sincs beleszólásom semmibe, mert nem szavazott rám senki
"...ha Ice-T miatt büntetik a Tilost..."
Nem büntették, figyelmeztették.
[ Szerkesztve ]
-
_BM_
senior tag
válasz Wolverine #141 üzenetére
"akkor az összes aktuális slágereket játszó rádió is büntethető lenne Rihanna miatt.."
Mégvalami. Az ortt panasztestület munkája alapjaiban a lakossági panaszok feldolgozásán alapult, ami - feltételezem - változatlan módon folytatódik. A honlapjukon rendszeresen közzétették a lakossági bejelentések tartalmát, vagy legalábbis idéztek belőlük, és a vizsgálati jegyzőkönyv is mindenki számára elérhető volt. Rihanna ügyét akkor fogják vizsgálni, ha bejelentés érkezik a testülethez
-
erdoke
titán
válasz Wolverine #156 üzenetére
Nem értem, miért nekem kell ezt megmagyarázni, hiszen egyetlen témához kapcsolódóan gondolom azt, hogy az ellenzők tábora sokkal hangosabb, ill. nagyobb publicitást kap, de tessék:
A nézettséget/olvasottságot kell szorozni az aránnyal, aztán átlagolni a különböző orgánumokat, akkor jön ki a realitáshoz közeli érték. Lehet, hogy az ATV-n 95 % az MSZP-s politikusok aránya, de ettől még az országos átlag rendben lehet.
A kormány tagok nyilatkozatait elvileg nem pártpolitikaiként kellene számon tartani, de hogy mikor milyen szerepben nyilatkozik, vagy hogy egy megszólaláson belül mikor milyen minőségben, azt lehetetlen mérni.(#158) Dany007
Az USA-ban nemrég fogadták el azt a törvényt, ami a reklám hangerejét nem engedi a normál műsor fölé tekerni, és nagyon várom már, hogy átvegyük. Hihetetlen, ami pl. a gyerekcsatornákon folyik (Minimax).[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Loco7us
tag
válasz Wolverine #108 üzenetére
Hogyha nem ismered a 1984 et akkor mindenképpen olvasd el, a filmet nem ajánlom, mert nem hozza át a könyv hangulatát csak részletekben. V mint vendettán meg nagyon látszik hogy próbálták nézőbaráttá tenni a 84 alap történetét, ha ugyanaz a nagy testvér lett volna a a V ben mint a 84 ben akkor már a film első fél órája után vallató szobában ült volna a maszkos hősünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest