Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • moonman

  titán

  válasz EmberXY #27 üzenetére

  1. nézd, nekem immár pont 10 évnyi levelezésem van fönt, munkám is, szinte minden utazós fotóalbumom, szóval én ilyen szinten megbízom a Live rendszerben. teszem ezt azért könnyű lelkiismerettel, mert természetesen minden megvan a helyi gépen és még egy külső adattárolón is, ahová rendszeres időközönként csinálok mentést az aktív tartalomról. (nem húkuszpókusz, egy ütemezett differential copy, egyszer beállítottam, azóta - évek óta - teszi a dolgát, csak legyen rádugva.) szóval ami nélkülözhetetlen, arról így is, úgy is kell több példány, mert ha nincs, akkor nem nélkülözhetetlen. ez az én filozófiám.

  2. én sem emlékszem konkrétan, hogy lett volna (ettől még lehetett), és mint említettem a 10 év alatt komolyabb problémám sem volt vele. volt olyan, hogy eszméletlen lassú volt, nem lehetett fél napokig bejelentkezni, stb. ilyen minden rendszerben előfordul. de ezek ritka alkalmak voltak és - talán azért, mert a szakmában dolgozom - van bennem annyi tolerancia, hogy megvárjam, amíg a jómunkásemberek reagálni tudnak egyáltalán valamit. sokszor elfelejtjük, hogy könnyű a monitor mögül nekiesni valakinek, de ha te felügyelsz egy szerverparkot és tudod jól, hogy a fejedet veszik a legkisebb bakiért is, akkor garantálom, hogy rongyosra izzadod az inged, miközben debugolod a 300millió useres rendszered... :)

  "bízom abban, hogy kicsi az esélye annak, hogy egyik pillanatról a másikra örökre eltűnjön a fiókom."
  meglehetősen kicsi, én csak Live-ról tudok nyilatkozni, mert azt ismerem valamennyire, de pl. a SkyDrive-ról érdemes tudni, hogy feltöltés után nem sokkal 4 másolat készül mindenről (fotókról több méretű is a miniatűrök és a különböző eszközök számára), amit feltöltöttél, így igen valószínűtlen, hogy egy-egy fontos anyag véglegesen eltűnjön (gondolom, így működik ez a Hotmail-nél is).

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés