Új hozzászólás Aktív témák

  • envagyok

    veterán

    válasz Laraxior #9476 üzenetére

    Tudom, én, pontosan azt írtam én is.
    A ritka holmikat el lehet adni drágábban azoknak akik, vágynak birtokolni azt, de a ritkaság miatt nem tehetik meg bármikor, ergó a termék nem mindig hozzáférhető.
    Ismerem mi ez, mert nekem is van világháború előtti komoly veterán mocim, amiért már ajánlottak 16000EUR-t is, de nem adom el, mert örökség a nagypapámtól. Ha 300-ért vettem volna valakitől egy fészerből, már vinné is a trailer Ausztriába :D
    De én biztos nem adnék érte 16000 eurót.
    De ettől függetlenül őrület ami megy, emberek felhipeolnak felideológizálnak semmit érő dolgokat, és aranyáron valós javakért eladják a sok ökörnek. Például egy kocsi miért ér 2*annyit, ha egy átlag celeb volt a tulaja. Ismerősöm él ebből, megveszi a kocsikat a celebektől, aztán neten hirdeti, hogy XY kocsija volt, és van barom, aki ezért ad érte többet :W :W :W

    P45 lapok is vannak fennt aprón 5-15k-ig.
    És az idézett Asus lap, sem dobozos, sem hiánytalan, azért nem ér a szememben sokat.
    A 65-ös Astont is csak akkor lehet eladni jó áron, ha full hibátlan, követhető, nem összelomizott cucc.
    Akkor ér x usd-t, de ha hiányos, nem hibátlan, akkor hiába ritka, mélyen ár alatt megy csak el.
    Azzal meg hogy azt mondja a tag, hogy házhoz viszi, csak ő jár jól. Eleve személyes átadásnál, mindenki rohan, max egy oké, indul a lap, kezdődik a windows telepítés-ig jutnak el a felek, viszont ha gond van, mert nem jó a hangkari, vagy megsült egy villámtól az integrál lan, vagy nem működik 1-2 memória foglalat, az már nem jön ki. És ezek nem képzelgések, a leírtakkal mind találkoztam már. És onnantól az eladó védve, van, mert bocsi, odavittem, ki is próbáltad, tesztelted is, biztos te csináltál baromságot.

    Nálam egy rendes alaplap tesztelés minimum 5-6 óra, amiből 4-5 óra stabiltás teszt, a többi pedig az összes foglalat, csatlakozó tesztelése.

    Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

Új hozzászólás Aktív témák