Új hozzászólás Aktív témák

  • modeart

    tag

    Sziasztok!
    Egy kis segítséget kérnék, hátha volt már valakinek ilyen tapasztalata. Pár Qnap NAS-t kezelekmár, szóval kezdő nem vagyok hozzá. Ismerősnek ajánlottam, így vettem neki is egyet (TS-228). A szokásos módon beraktam a vinyókat, hálózaton firmware frissítés szépen lefutott, majd közölte hogy beállítások alkalmazása, majd újraindítás... és már akartam használatba venni, amikor egész egyszerűen nem akart újraindulni, a webes felületen sem tudtam elérni, az összes led villogott egyszerre. Kb. félórát vártam és hosszan megnyomtam a kikapcs gombot, ekkor hosszan sípolt egyet és kikapcsolt. Ezt követően nem éledt fel újra. Bekapcsol, kap áramot, de csak a power led villog, már a vinyókat is kiszedtem, de teljesen halott...
    Hálózaton sem látszik az eszköz (LAN csatinál a ledek sem égnek). Reset rést is nyomvatartottam már (látszólag nem reagált semmit rá).
    Nekem még egy NAS se csinált ilyet, akármi történt, lemezhiba, frissítéshiba, sose döglött még így meg. Úgy tűnik mint aki meghalt..ennyi volt, garba menjen vissza?

Új hozzászólás Aktív témák