- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
válasz
k.zsombor500 #1 üzenetére
Üdv!
ITT választ fogsz kapni a kérdésre. -
k.zsombor500
friss újonc
Sziasztok!
Szerettem volna egy házi fájlszervert és plex szervert csinálni egy régi laptopból, minden jól is ment míg odáig jutottam, hogy kívűlről próbáltam meg rájuk csatlakozni. Az internetről tájékozódva megtudtam, hogy ehez a szolgáltatótól kell fix/publikus ip-címet kérni. Ez meg is történt, a szolgáltató elkérte a WAN oldali mac address címem és küldtek is egy e-mailt az új ip-címemről. Ez egy hete volt, azt hittem, hogy meg kell várni a számlazárást és akkor lesz új ip-címem, de ez nem történt meg. Újra indítottam a routert és a modemet is de nem változott semmi és kívülről még mindíg nem tudok rájuk csatlakozni. Sajnos nem tudom hogy kéne pontosan beállítani az ip-címet mert amikor statikussá állítom és beállítom nem lesz internet.Ez ügyben szeretnék segítséget kérni.
Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest