-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombi5
őstag
Udv. Ps3-ra Crash Bandicoot letezik vmilyen formaban?
-
törölt tag
Újrajátszottam az első Unchartedet, hát nem öregedett valami szépen. A grafika egy dolog, de hogy a checkpointokkal miért kellett olyan szűkmarkúan bánni azt nem értem. Főleg, hogy a kicsit idétlen irányítás miatt nem egyszer fogsz leesni a semmibe...
Érdekes amúgy, hogy volt olyan hely, ami normál fokozaton anno elsőre simán ment, most meg tökre elakadtam. De szerencsére olyanból több volt, ahol a múltkori végigjátszáshoz képest könnyedén átjutottam.
-
fausto
addikt
Valaki próbálta már a PS3-as GTA: San Andreas-t? Elvileg felújított HD kiadás, de arra lennék kíváncsi, hogy sikerült? Jól néz ki és ami a legfontosabb, ugyan az, mint az eredeti? Az ilyeneknél elő szokott fordulni, hogy lejár a zenék licence-e és más lesz a soundtrack, ennél történt ilyesmi?
Köszi előre is! -
törölt tag
Próbálta valaki a Lego Jurassic World-öt? Jól fut PS3-on?
-
VooĐoo
tag
Ha van itt olyan aki PS1-es játékokkal is tolja a gépen, az meg tudná mondani, hogy lehet teljes képernyőre szétnyújtani a képet? Próbáltam játék közben váltogatni Normal és Fullscreen között, de az a fekete szegély mindig ottmaradt a kép körül. Felbontást is levettem, de az se segített.
PSN: Neon--Skyline
-
ldave
félisten
-
manu75
aktív tag
Lemezes Destiny játékhoz kell valami season pass vagy bármi egyéb kód, hogy lehessen interneten játszani vele, lehet még egyáltalán van hozzá szerver?
-
A`rpi
addikt
válasz manu75 #73274 üzenetére
Legfelül az összefoglalóban van róla szó:
DLC-k, Season Pass, régiók, Online Pass?Röviden a kérdésedre válaszolva:
Használtan is beszerezhető, mivel nem kell hozzá online pass,
így lehetséges az online móka további költségek nélkül
(az alapjátékkal, a kiegészítők opcionálisak).Több kiegészítő is megjelent a játékhoz, ezeket külön megvásárolva,
vagy érvényes utalványkóddal, letöltés utána tudod használni.Természetesen van még szerver lehet vele játszani neten, én még legalább két évet jósolnék PS3 internetes szekciójának, aztán majd meglátjuk mennyi lesz ez valójában.
A lényeg.
Belátható időn belül az internetes játékkal nem lesz probléma,
leszámítva néhány népszerűtlen sportjátékot,
és egy két nagyobb címet, utóbbiból alig van ezen a platformon.Teljesség igény nélkül itt egy lista amiben vezetve vannak azok a játékok ahol már az online szolgáltatás részben, vagy teljes egészében megszűnt: [link]
[ Szerkesztve ]
-
manu75
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, én adnám el a lemezt, 1x játszott vele a fiam és ennyi volt a játék kb. 1 éve lassan, nem ez volt életem üzlete az biztos. Érdeklődtek utána én meg nem akartam butaságokat írni, ez a biztos amit írtatok. Köszi még egyszer.
-
RangerFox
veterán
Ha már Destiny, szeptemberben jön az utolsó kieg, remélhetőleg Ps3-ra is. Tök menő a posztere.
-
juhasz22
aktív tag
Sziasztok
Van egy nem tul jo allapotu merevlemezem amit kiprobalnek ps3 ban csak attol felek ha behal a lemez akkor nem tudom majd hasznalni a gepet. Flash memoriabol torli a rendszert ha beteszek egy hddt vagy megmarad?
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
-
A`rpi
addikt
Ez alól a 12GB superslim kivételt képez,
ugyanis nem kell telepíteni az oprendszert.Ha HDD kerül a gépbe egyből felmásol mindent,
ha kikerül, akkor pedig visszaáll az alap háttértárra.Nyilván adatok nélkül,
de az operációs rendszer elérhető lesz nem kell pendriveal szórakozni.(#73281) juhasz22
Hibás HDD-t én nem tennék bele.[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
Van backup funkció ami lényegében mindent megcsinál.
-
IamTheDog
tag
Sziasztok, kaptam öcsémtől egy 2010-es PS3 Slimet. A gép a következőket produkálja:
- az installálás extrém lassú. A Need For Speed Most Wantedet vagy másfél óráig telepítette, amiben nincs benne a játék és az update letöltési ideje, azzal együtt lehet volt 4 óra is, ha nem több.
- a letöltés, telepítés közben néha úgy csinál, mintha kikapcsolna pár másodpercre, néha egy percre is, de aztán hirtelen visszajön a kép, mintha mi sem történt volna.
- ugyanezt csinálja például Spotify hallgatás közben is. Elmegy a jel a tv-ről, aztán hirtelen visszajön.
- VISZONT játék közben semmi baja, blu-ray nézése közben sincs semmilyen probléma.Mikor megkaptam, tele volt játékkal, a firmware update sem ment fel, belefagyott, viszont gyors formázás után felment a legfrissebb firmware, de ennek a telepítése közben is el-el ment a kép.
Szerintetek hdd csere segít rajta, vagy más baja van?
Köszi a segítséget előre is!
-
A`rpi
addikt
válasz IamTheDog #73288 üzenetére
-Első körben próbálkozz HDMI kábel cserével,
esetleg másik bemenetre tedd a TV-den
(ha van több HDMI bemenet is.)-Állítsd vissza alapértelmezettre a hang és képi beállításokat.
-Legvégső esetben ha a fentebbiek nem hoznak megoldást.
Tisztítás újrapasztázás, és HDD csere.
Bár szorosan nincsen összefüggésben a képi hibával (szerintem),
de ettől függetlenül ártani ezzel nem ártasz a gépnek, ha szakszerűen csinálod, értelemszerűen ha nem vagy biztos a dolgodban inkább vidd szakemberhez.[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
-
Wlac
Ármester
Én is HDD bajra tippelnék, anno PC-n tapasztaltam hasonlókat.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
fausto
addikt
A backup funkció mindent lement, beállítások, játékok, mentések, fiókok, hátterek, stb... Kb. ugyan úgy fog kinézni az új géped belülről, mint a régi. Cserébe rámegy 2 napod, mert a backup kb. 12-13 óra, a restore szintén Legalábbis nekem annyi volt, pedig csak kb. 200Gb adat volt rajta. Ja, és a HDD-nek FAT32-ben kell lennie és nem szereti azt sem, ha több particiója van.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Sziasztok!
DS3-mon szeretnék lassan Analog stickeket cserélni, mert nagyon lötyögnek. Lehet valahol kapni itthon? Dualshock 2-é jó hozzá?Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
Pityu89
senior tag
Sziasztok! Lehetséges más játékmentést berakni a psbe? Konkrétan GTA Vre gondolok. Elveszett az én korábbim és nem akarom elölről kezdeni.
-
A`rpi
addikt
válasz Ganz-[HUN] #73297 üzenetére
DS3-mon belül is van több verziójú,
szóval szerintem DS2 analógja nem lesz jó hozzá.(#73298) Pityu89
A segédprogram ez lenne vagy ez (utóbbi fizetős),
továbbá kell hozzá egy mentés.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest