Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz zandrs #20918 üzenetére

    Az a baj, hogy sokan attól nem tudtok elrugaszkodni, hogy "70 eFt-ot szánjunk rá és punktum." Most miért jó az, hogy átléphetetlen határként erőltetitek ezt a 70 eFt-os árat? Lépjetek már ki ebből a bűvkörből! Igen, annyiból valóban nem lehet igazán erős PC-t összerakni, ezzel kár vitatkozni. Viszont 100-120 eFt-ból igenis lehet, ez abszolút nem szignifikáns többlet, pláne, ha megnézzük, hogy a PS3 is 180 eFt-os árral indult és egy akkor ennyiből összerakott gép ma sem gyengébb a PS3-nál, sőt! Amúgy 10 új játék árán már be is hozta ezt a különbséget a PC, ennyivel olcsóbbak ugyanis az új megjelenések PC-re. Aki meg azzal érvel, hogy csak 70 eFt-ja van, az meg pont ne PS3-at vegyen, mert a játékok erre a legdrágábbak, még használtban is.

    Neked nem ér meg a PS3 70 eFt-os árához képest 30-40 eFt többletet az, hogy kétszerakkora felbontásban játszol ugyanazzal a játékkal, háromszorolyan FPS-sel? Mert nekem simán megérné ezt a pluszt a dolog, mivel nem annyit nyerek vele, amennyivel többe kerül.

    "egyszerűen a konzol más műfaj, médiacenter, játékgép kényelmesen a kanapén..."

    Ezt egy PC-vel is simán megoldod, ráadásul a PS3 a legrosszabb médiacenterek közül való, mert mindenben korlátozott. Be ne bizonyítsd már, hogy a PC kevésbé sokoldalú!

    Persze, lehet azt mondani, hogy a konzol egy életérzés, de ez már szerintem egy végletekig elcsépelt dolog, a PC is simán képes már hozni ezt a szintet, minden megoldható ott is, nem úgy áll már a helyzet, mint 10 évvel ezelőtt.

    Nem akarok én senkit meggyőzni, mindenki azt vesz, ami szimpatikus neki. Nekem van PC is PS3 is, látom mindkettő erős és gyenge pontját is, ezek alapján mondom azt, amit gondolok.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák