Új hozzászólás Aktív témák

  • proof88

    addikt

    válasz LaCeeN #3307 üzenetére

    Gyere, legyünk minél többen, jó fun lesz ezen a nehéz pályán! :K

    szerk.: asszem visszaszoktam a kormányra, bár lággyal csak 1:32.39-et tudtam menni. Pedig úgy rémlik, hogy csütörtök éjszaka 1:32.2 körül mentem vele. Na mindegy.
    Szuperlággyal ma elértem 1:31.9 körüli időt, de szerintem ezt félremérte a program. Ugyanis az 1. szektorban néhány ezred lemaradásom volt. A 2. szektorban jól összerakott kanyarokat csináltam, de egyszer megakadt a program és lehet, hogy úgy szereztem 4 tizedet a 2. szektorban... persze sok minden lehet. Megint az van, mint Malajziában, hogy már szétverek mindent, mert nem tudok már jobb lenni. Már mindenféle beállítási lehetőséget megpróbáltam. Olyan ez, mint amikor Button nyilatkozta tavaly a Hondánál még, hogy "már a hátsó kerekeket és megcseréltük az elsőkkel", mégis szar az autó... tehát hasonló fíling van itt is, csak annyiban más, hogy nem az utolsó helyen állok.
    Szerintem az autó beállításával nem nagyon foglalkozok már. A pályán sem tudok időt találni, bárhol tágítom a határokat, veszteség lesz belőle. 1 órája eszembe jutott, hogy egyik kanyart más íven próbáljam meg, azt majd az esti szabadedzésen meg is nézem ...
    De jövő héten sztem max. csak versenyre tankolva fogok tesztelgetni és nem fogok annyi energiát beleölni, mint a maláj készüléssel, mert nem tanulok annyit, mint kéne az egyetemre, és a sok gyakorlás meg is hozta a 6. helyet (jó persze az baleset miatt volt, de akkor is...).
    Erre a pályára legalább jó a szuperlágy is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák