Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Demertin #15875 üzenetére

    Sima ugy, de...
    Van ket akadaly:
    1) Boven nem azonnal diploma utan. Esetleg itthon a CAE-nel probalkozhatsz, Ok foglalkoznak hasonloval, es sokszor van naluk gyakornoki/friss diplomas lehetoseg. Egy ido utan, megfelelo tapasztalattal es egyeb teren bizonyitas utan naluk van lehetoseg komolyabb, nagyon titkos NATO projekten dolgozni, ahonnan azert lehet elore menni ha ugyes vagy, de ezekert a helyekert eleg kemeny verseny megy (plusz eleg regi az infom, konnyen lehet, hogy ezt azota a politika keresztbehuzta).
    2) Ha komolyabb szinten gondolkodsz, sajnos a Magyar allampolgarsag erosen akadalyozo tenyezo. Nemeteknel, Franciaknal, Angoloknal, illetve Svajcban vannak ilyen jellegu lehetosegek (pl BAE systems), de az igazan forro temakhoz nem fognak oda engedni, mert mar ott elbukod az atvilagitast, hogy a hiresen Kina/Orosz/random arab diktatorbarat Magyarorszagrol jottel. Tudom, mert hasonlo cipoben jartam. Mondhatsz Te akarmit, meg lehet a sajat politikai beallitottsagod meg velemenyed az ugyben akarmi, meg akkor is hartanybol indulsz, ha 10 eve kint elsz, es megvan a helyi allampolgarsag is.

    Nyelvek:
    C, C++, Ada, ha tuzhoz kozeli dolgot akarsz fejleszteni, tehat vadaszrepulok/raketak/helikopterek/stb rendszeret.
    JAVA, C#, python, egyebek, ha megelegedsz a foldi tamogato/kikepzo rendszerek fejlesztesevel.

    Amit meg fontos tudni, hogy ezek olyan cegek, ahova az emberek akarnak dolgozni menni, sokan, igy a verseny nagy, a fizetes alacsony, legalabbis egyeb piaci resztvevokhoz hasonlitva. Kb annyit fizetnek, mint a jatekfejlesztoknek szokas, ami a masik ilyen szoftverfejlesztesi ag, tehat piaci berezes alatt bo 20-30%-al, adott tudasszinten.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák