Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz wikings2 #1767 üzenetére

    Azt tudom, hogy hogy kell számolni, de miért is hangzik jól az a 3 MB/s, ha 3,75-öt kellene elérnie? 3 MB/s az csak olyan 24 Mbit/s, ami a 30-hoz képest elég kevés.
    Az meg a másik, hogy nálam mikor 60-as volt, akkor is csak max 6,9-7 MB/s-al tudtam tölteni a 7,5 helyett (nem csak torrent), nem tudom, hogy nálad hogy lehet elérni vele 8-at, bár az is igaz, hogy a speedtest is többet mér mint 60, ami érdekes, bár ezek szerint vagy nem csak egy TFTP szerverük van és azokon eltérnek a 60-as konfigurációk, vagy pedig több 60-as van egy szerveren, bár már kétlem.

    Na jó mind1, ennél a tetű cégnél már semmin nem lepődök meg, de remélem ők se fognak meglepődni, ha egyszer elegem lesz nekem is, meg még jó pár embernek, bár ahogy elnézem a fb oldalukat is, úgy már jó pár embernél elvágták magukat a TV-s mutatványukkal, főleg hogy amilyen idióták, úgy nem is tesztelték le, hogy a jelenleg kiosztott box-ok közül mindegyikkel menni fognak a jelenlegi beállítások, á nem, szegény előfizetőnek kell azt is megmondani ezeknek a ritka idiótáknak, hogy x y box-al nem működik a dolog.
    Csak azt nem tudom, hogy ilyen hozzáállással hogy lehet szolgáltatni, bár ha azt nézzük, akkor hasonló hozzáállású idióták ülnek a parlamentben is. Pénz az jöjjön be, a többire meg szarni kell.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák