Új hozzászólás Aktív témák

  • Gicz

    addikt

    válasz dgyuri0123 #58478 üzenetére

    nem, én sem úgy vettem meg.

    amivel bajom van: azt mondod hogy rosszabb volt az oled a boltban mint az lcd-k ugyanott.
    DM-Fan és BBéci egyik alap mondata ha valaki tanácsot kérni jön ide: a boltban a képminőségről kb SEMMIT nem tudsz megállapítani. Te pedig ez alapján ítélsz. Azt mondod, neked nem kellene 300e-ért sem AZ ALAPJÁN amit a BOLTBAN láttál.

    Ezzel szembe megy az avforums és hdtvtest és cnet stb. megállapítása, ahol olyan emberek mondanak véleményt akik mondjuk az utóbbi 5 év high-end megjelenítőit tesztelték, szemmel, műszerrel. Márpedig szerintük az lg és a samu oled is 2d képminőséget tekintve összességében a legjobb amit valaha láttak.

    Én sem láttam st60-at vaksötét szobában, hanem erre a 3 tesztoldalra hallgatva mertem megvenni úgymond "látatlanban" (egyszer láttam pesten panashopban), nem pedig rád hallgatva aki lehet, hogy azt mondta volna: atyaúristen mennyire fakó az összes lcd-hez képest a Mediamarktban, 50e-ért sem kéne!!

    érted? mintha azt mondanád, hogy a Ferrari mekkora szar márka, hiszen nem ment át azon a kátyún a kocsi ahol Lada Níva simán, ugyanazon a terepen tesztelve (=boltban, nem megfelelő fényviszonyok mellett, nem megfelelő beállítással)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák