Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz Dorian #58474 üzenetére

    "Egy sima 16:9-es dokumentumfilm (akár SD-ben is) esetében is lényeges, hogy mit látsz a képen, pont, mint mozifilmek esetében."

    Nem mondtam olyat sehol, hogy nem lényeges és hogy a zoom, mint olyan, jó. Elhiheted, hogy magam sem zoom-olom az általam nézett csatornákat, mert - mint ahogy ezt is említettem - zömében olyan adókat nézek, amelyek logója plazmabarát. A kérdés nem erre vonatkozott, hanem egy lehetséges megoldáskeresésre. Adtam másik alternatívát is: az adott képanyag beszerzését alternatív forrásból - kinek-kinek lelkülete szerint a megvételt, a letöltést, stb.

    Senki nem mondta, hogy a ghost nem valós probléma, igazából nem is értem, miért nekem ugrasz ezzel, holott pontosan én szoktam a leggyakrabban ellenszegülni azoknak, akik elbagatellizálják a ghost-ot, mint problémát. Nem is értem, hogy miért nem látod a kijelentésemet megjelenni a topicban, szinte napi szinten előjön a ghost/beégés téma és szinte mindig ez a vége, hogy leírjuk, hogy vagy tegyél ellene és vállalj némi kompromisszumot/figyelj oda, vagy tanulj meg együtt élni azzal, hogy ott lesz a ghost, illetve ha ez nem tetszik, akkor ne vegyél plazmát, mert azt elsődlegesen filmnézésre szánják.

    Ugyanakkor szerintem te sem tudsz értelmesebben megnyilatkozni azzal kapcsolatban, hogy ha valaki nem akarja a ghost-ot/beégést, nem szerzi be más forrásból az adott anyagot és felhőtlenül akarja nézni a durva logójú adásokat, megszakítás és elkapcsolgatás nélkül, akkor nem marad más alternatívája, mint a zoom. Egyébként meg százszor inkább egy ghost-tal terhelt panel, mint egy általánosan szar képminőségű LCD. Szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák