Új hozzászólás Aktív témák

  • dawe79

    csendes tag

    Sziasztok!

    Tv vásárlás előtt állok!

    Jelenleg egy LG PK350 típusú 50 inch-es plazma tv-m van.

    A tv vásárlásra jelentősebb összeg áll rendelkezésre, az ársáv: 500.000-1.000.000 Ft

    Szempontok!

    Engem és a családot speciel érdekel a 3D, ezért olyan tv-t szeretnék, ami nemcsak 2D-ben, hanem 3D-ben is kiváló képminőséget nyújt.

    Persze a komfort érzet is fontos a 3D-nél, értem ezalatt a kiváló, tiszta képminőséget (full hd), minimális crosstalkot, illetve legfőképp a szemüvegben érezhető vibráció minimális szintjét.
    Ezenkívül a képminőség és a nagy képátló mindenképpen fontos, illetve a tv- műsorok rögzítése, internetes tartalmak gyors elérése stb.

    A kiszemelt áldozatok:

    Panasonic 65vt50
    Samsung ps64e8000
    Panasonic 65st50

    A GT széria sajnos csak 50 collig van így ez kiesett.

    Az alábbi kérdéseim lennének:

    A Samsung és a Panasonic csúcsplazmája közötti cirka 300.000, - forint felár megéri-e, a fentebb említett szempontok alapján, a Panasonic felé való hajlást?

    A Panasonic 65st50 és a Samsung ps64e8000 között van-e különbség 2D illetve 3D terén, melyik lenne a jobb választás összességében?

    Sajnos még aktív shutteres szemüveget nem sikerült kipróbálnom, csak az LG passzív szemüvegét. 3D esetén a Samsung vagy a Panasonic jobb? Melyikkel élvezhetőbb, kényelmesebb a 3d-s tévézés?

    A tv-t kb 3-3,5 méterről nézi a család, elég-e az 55 colos méret vagy a 65 mindenképpen ajánlott? Ennyi pénznél igazán nem szeretnék kompromisszumot kötni, nem akarok később csalódni a kisebb képátló vagy rosszabb képminőség miatt.

    A tv-n főként kábelen érkező hd és sd adásokat, illetve mozizáshoz minőségi hd anyagokat, blu ray 2d és 3d filmeket, valamint rengetek sportközvetítést, főleg focit, és a gyerekek miatt animációs filmeket néznénk.

    A thx minősítésű tv-vel még nem találkoztam, ez csak a vt50-ben van bent a kiszemelt tv- közül. Ez a thx funkció mennyit számít, illetve nappali viszonyok közötti használat esetén érdemes-e emiatt ezt a tv-t választani?

    Segítő és hozzáértő válaszotokat előre is köszönöm, és kíváncsian várom!:-)

    UI: Rengetek tesztet olvastam, videókat néztem és minél többet hallok egy termékről, annál inkább úgy érzem nem tudok reálisan dönteni (murphy törvénye!)

    Üdv: Dávid

Új hozzászólás Aktív témák