Új hozzászólás Aktív témák

  • kissca

    csendes tag

    válasz DM-Fan #10695 üzenetére

    Köszönöm a reflexiódat. A v20 úgy merült fel,hogy a boltban ahol néztem van egy bemutató darab 410 körüli annó árral,és egy db zsír dobozolva.Nos mivel kutyának sem kellett a 3d érában kvázi beragadtak és ezért leárazták.Szépen fokozatosan és nem is keveset. Megnéztem HDMI-n az összes létező nekem meglévő BD demo anyaggal a képét és hát döbbenetes volt a többihez képest .Mediaboxot vittem és HD-ről ment az anyag G30-at nem próbáltam,mert nem volt.Elsőként vélhetően a 2012-es keskeny kávás általad emlitett tv-t próbáltam ugyanazzal a metódussal elsőként és nem tetszett a képe,a szine. Nyilván szubjektív.Feltehetően a megszokott itthoni régi tv szinei voltak az emlékezetemben. Ezért is lehet,hogy az első nem tetszett.Na az elsőhöz /összesen kettőt próbáltam/ viszonyitva a v20 nekem - ismétlem nekem- jobban tetszett. Másnap visszamentem mégegyszer - akkor is ez volt a benyomásom.
    Megnéztem korábban a G30 teszteket itt,ott és amott.Biztos nagyon jó készülék.Nagyságrendileg ugyanannyi.Az egyik egy 2 éves 400 ezres ,a másik egy egy éves 260 ezres /na jó 300/ tv.Nyilván 2012-ben nem visszafelé mennék. Nem a mostanihoz viszonyítom - az akkor volt.Kiolvastam.Nyilván a mai tv-k lényegesen többet tudnak - nekem nem erről szól.Nézni szeretném a képet - az összes többi nekem haszontalan functió nem kell. /jelenleg 10 éves 265 E km-t futott akkori 16 milliós kocsival járok aminek a piaci értéke 1.5 M jó esetben,de a használati értéke számomra sokkal több.4.2 -ért vettem 4 évesen./ Gondolom érted az analógiát !
    A mai bármelyik csúcs tv egy év múlva elavult lesz.Alapvetően azért cserélném le a mostanit mert ha van HD inputom- akkor hadd nézzem azt ! Egyébként nem merült fel mert a célnak tökéletesen megfelel a mostani.500 -at meg elvből nem adnék egyetlen tv-ért sem.
    mégegyszer köszönöm - üdv.

Új hozzászólás Aktív témák