- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz RangerFox #8648 üzenetére
Figyelj passz Csak a boostolás után kutattam és ráakadtam
(#8649) hombre[EU] Nekem nincs semmi bajom azzal hogy van ami akad,de amikor olyan játékok akadnak amikor ezek a konzolok még "nextgennek" számítottak 2013-14-15.
Akkor tényleg az látszik hogy bizony valamit alul méreteztek.
Megvettem a Lords of Fallent (mert nagyon szerettem gépen) hogy majd kinyomom megint más kaszttal.De sajnos nem bírom,az még hagyján hogy csúnya,de néha akkora fps ingadozások vannak,hogy nem tudok ki dodge-olni és rárohanni.....És mondom rákeresek erre a boost dologra hátha,de nem változott semmiNem tudom milyen mérések alapján,de ez a bevezetés a táblázatnak.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
basszus ezt tényleg egy átskinezett Odyssey/Origins még a loot ikonokat is újrahasznosították...nagy üres,élettelen hektárok, sok kemp ahol lehet buta mobot verni, unalmas/cringe karakterek...jajj ubi ubi
ja és ez már túlságosan is witcher akar lenni. zene,táj,színek[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #8652 üzenetére
De legalàbb szép lesz. Legalàbbis gondolom, ebből a pacàból nem derül ki. Lesz itt még ezért dàdà az Ubinak az biztos. Eddig sem nagyon érdekelt, de most vesztett el teljesen ez a jàték.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz hombre[EU] #8652 üzenetére
Ugyanolyan súlytalan harcrendszer, lovaglás, párbeszédek, de tényleg minden ugyanaz. Nem vagyok hajlandó egy átskinezett Odysseybe megint 100+ órát belepakolni. Pedig tényleg elhittem, hogy valamit újítanak, de már csak magamon röhögök...
-
Szabi®
addikt
Ez állandó pénzpumpa számukra Van egy fix eladási szám,ők annak már örülnek,és pakolhatják át a texturákat a következő számozású részbe
Kis pénz a mainstreamnek és szemtanúi lehetünk ahogy a gs szerkesztői behugyoznak a gyönyörtől...Majd jönnek a lózungok """egészen elképesztő amit az ubisoft lerakott"""[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Most attól az Ubisofttól vártok újdonságot két játék után, aki korábban 6-7 AC játékot csinált ugyanarra a formulára? Nem tudom milyen álomvilágban éltek.
A Slime draws near! Command?
-
hombre[EU]
veterán
válasz RangerFox #8654 üzenetére
Pedig tényleg elhittem, hogy valamit újítanak, de már csak magamon röhögök
na ezaz. eszük ágában sincs fejlōdni. mi volt az a párbeszéd a végén? kinek írják ezt és minek? a gyerekek úgyis skippelik, egészséges felnōtt ember meg nem fogja bírni ezt hallgatniLife, Uh, Finds A Way
-
.LnB
titán
Én erre csak annyit tudok mondani, hogy 70€.
Esküszöm, az elején (a videó minőségéből fakadóan is, de) simán rámondtam első pillantásra, hogy Witcher 3. Ezek még mindig próbálják megütni azt a szintet, pedig azóta már eltelt jó pár év.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Lackooo84
nagyúr
Áldom az eszem, hogy az első kivételével egyetlenegy AC-vel sem játszottam. Abba is csak beleszagoltam, és eléggé gagyinak tartottam...
The Truth is out there...
-
l.skywalker
félisten
-
hombre[EU]
veterán
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #8664 üzenetére
Hány bőr van rajta?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hombre[EU]
veterán
-
bagyulajuve
addikt
-
.LnB
titán
válasz BoneDragon #8668 üzenetére
...a boltba megvenni, megjelenés napján.(?)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wesder
félisten
válasz BoneDragon #8668 üzenetére
Inkàbb még1x a Controlt nextgenre. Megérdemli a Remedy.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
Én nem fogom az Ubi-t védeni, mert túl nyilvánvalóan játszanak rá az olyan játékosokra, mint én, de! Én nem vagyok fps rajongó, jobban szeretem a közelharcos játékokat. Egyre ritkábbak ebben a műfajban az olyan alkotások, amik:
1. vagy nem túl gagyik
2. vagy nem túl nehezekÉs az AC széria erre jó nekem. Megvettem az Originst és baromi jó élmény volt. Megvettem az Odyssey-t és megfelelő folytatása volt az Origins-nek nálam. Mivel eltelt pont annyi idő, hogy azt mondjam - szívesen folytatnám ezt az élményt, a Valhalla pont jó lesz.
Annyi, hogy mivel okosabb akarok lenni az Ubinál, így tuti nem veszem meg teljes áron
(habár Xbox-ra eddig is a legtöbb dolgot elég komoly megtakarítással tudtam beszerezni hála a régiós árkülönbségeknek - így a korábbi részekre sem költöttem annyit, amennyit szégyelltem volna)
Egyszerűbben mondva, ez is egy jó játék lesz azoknak, akik szeretik az ilyet, csak korántsem fog érni 70€-t[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
d@vee
őstag
válasz RangerFox #8654 üzenetére
Már az Odyssey is egy átskinezett Origins volt. Tehát nem értem a nemtetszésüket kifejező embereket Azt kapjuk amit megérdemlünk, mert pumpáljuk bele a pénzt minden évben
Ui.: Persze én magam nem, az Origins jó volt idén akcióban, de az Odysseyért biztos nem adok ki pénzt.[ Szerkesztve ]
Ja
-
S e t h
nagyúr
válasz l.skywalker #8671 üzenetére
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
d@vee
őstag
válasz hombre[EU] #8666 üzenetére
Bezzeg a Red Dead Redemption nincs feltupírozás alatt.
Eddig kimaradt, nemrég kezdtem 360-on csapatni, de még most is jól néz ki helyenként. A hangulat meg nagyon adja.Ja
-
l.skywalker
félisten
válasz S e t h #8674 üzenetére
Én mindenkinek ajánlom, hogy felejtse el a review pontozásokat. A hivatalos oldalak felületesen végzik, a user-ek pedig vagy 10-est vagy 0-át adnak. Az Ubi-nak megvan a pénze arra, hogy a marketing mindig ápolt legyen és arra, hogy 2 évente adjanak ki egy AC-t, míg pl. egy Warhorse stúdió vagy egy Taleworlds Entertainment nem fog tudni kiadni játékot, csak 10 évente.
-
d@vee
őstag
válasz l.skywalker #8678 üzenetére
A userek az ilyen oldalaknál is nagyobb férgek. Mikor egy-egy játékhoz kapcsolódó hír miatt pl. steamen lehúznak teljesen egy gammát, mikor maga a játék amúgy jó?
Meg olyan értékelések is vannak, hogy kicsit rosszul megy a gépemen, emiatt 10/4, vagy nem tudom mit kell benne csinálni, megy a 0- értékelés és társai.[ Szerkesztve ]
Ja
-
ldave
félisten
A Steam értékelési rendszere szerintem egész jó. Egyrészt látod, hogy hány órát játszott az illető a játékkal, amikor értékelte, másrészt külön kezeli a legfrissebb értékeléséket, így egy régebbi játéknál meg lehet nézni, hogy mi azok véleménye, akik nemrég játszották és a nem kezdeti le- és felhúzás során nyomkodták az értékelés gombot.
A Slime draws near! Command?
-
Wesder
félisten
válasz #42308056 #8681 üzenetére
Elöbb fogjàk masterelni, mert azt lehet 70€-ért adni, a DLC-t meg nem.
Bàr ahogy a dolog kinéz, a RDR el fog halni, és a GTAV lesz nyomatva még pàr generàcióig.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Amúgy lehet, hogy ez a leak csak egy új fejlesztési stratégia része, mint a Crytek-nél
Kijön egy részlet, megnézik a reakciót és ha szar, akkor eltolják a megjelenést és közlik, hogy ez nem is lesz benne a játékban
1 hét és az Ubi eltolja az AC megjelenését
-
veterán
válasz S e t h #8674 üzenetére
Hát szerintem is az egyik legjobb AC játék az Odyssey. Favorit nyilván a 2 marad nekem, de azért muszáj volt már más dolog felé nyitni és szerintem igen is jól kezelték a dolgokat.
Bár egy kis újítás a Valhallába jó lenne, mert az a leak alapján tényleg csak egy copy és reskin....The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #8683 üzenetére
Nem tolják el. Akkor idén már nem lenne semmi megjelenésük. Mivel mindent eltoltak már. Ez meg fog jelenni mindenképp. Majd a név, meg az ünnepi időszak elviszi a hátán valahogy. Aztán a következő részre ismét "újrafeltalálják" a szériát.
[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
+1, Odysseyvel tök jól szórakozom, és generáció elején alapvetően nem is várok eget rengető újdonságot Valhallától sem. Az időzítése mondjuk lehetett volna jobb is, Ragnar Lothbrok hype csúcsán még talán elő is rendeltem volna.
Nagy dolgokat szerintem azoktól kell majd várni, amiket eleve PS5-re terveztek.PSN: ne0teric_sAN
-
l.skywalker
félisten
-
Szabi®
addikt
válasz l.skywalker #8687 üzenetére
Atya isten breakpoint... hogy tudsz ilyen sz@rokkal játszani ? Én megláttam belőle egy videót és megállapítottam hogy egy igénytelen bughalmaz,ami nem ér egy fabatkát se
-
Szabi®
addikt
válasz l.skywalker #8689 üzenetére
Te is komoly lehetsz a Breakpointtal.Sok igényed nincs a játékokhoz.
Miért vetted meg ? - Katonák voltak a dobozán
Sose játssz jobb játékokkal
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ez akkora baromság, hogy egyes emberek szerint ennyi meg annyi a játék pontszáma és az akkor szent írás nem lehet jó.
Mivan, ha valakinek mégis bejön?
Megosztó dolog minden játék/film/zene bármi....
Én pl a Witcher 3-al egy percet játszottam pedig eredetiben megkaptam a 970 mellé annó és abba is hagytam, mert egyszerűen nem jött be.
Az akkori laktótársam ódákat zengett róla (a mai napig főleg a sorozat óta ismét) és mellettem nyomta végig az egészet nyál csorgatva.
Van akinek a pap és van akinek a papné.....[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-
veterán
Én nem mondtam, hogy csodás és azt sem, hogy gagyi csak annyit, hogy mindenki magának döntse el mi tetszik neki és mi nem!
Igen a vélemények eléggé lehúzzák és a béta verziót én is próbáltam, nem jött át így meg sem vettem.[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Amúgy ezekre én két filmes példát szoktam hozni:
Az egyik a gyűrűk ura. Enyhén szólva megosztó. Sokan imádják, számomra a filmnél csak a könyv volt még fosabb és unalmasabb.
A másik meg Leslie Nielsen munkássága. Zseniális. Szerintem. Imdb-n meg csoda, ha bármelyik filmje 6 felett van, ami amúgy általában a fostalicska jellemzője.Ezer meg egy példa van ilyenre.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
_drk
addikt
Breakpoint az sz@r, de ezt már az ubi se titkolja...
Viszont az AC-t szidni azért túlzás! Hihetetlen mennyiségű tartalom van benne. Lehet kalandozni, felfedezni.
60-70 óra után lesz unalmas. Miközben a legtöbb játék 20-30 óra és semmi érteleme újrajátszani.Annyi hogy a Valhallatól már most többet várnék. Kéne valami fejlődési ív, ha nincs majd jó lesz később unalmasabb napokra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest