- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
Ugyan ez volt nekem is a véleményem a minőségéről mikor kibontottam a Lite-ot, hogy ezt mégis hogy gondoltàk? Na de az Odyssey nagy úr. Végre volt egy jàték, ami tényleg jàték volt és nem egy "film". Na meg én szeretem is a Mario jàtékokat. N64-est most is tolok mobilon, mert még mindig jók.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Ne feltetelezz. A gyerek most kapta meg a bizonyitvanyat, mindenbol a letezo legjobb eredmenyt erte el, ugy, hogy itthon napi 15 percet tanul maximum. Az iskolaval a legnagyobb baja, hogy lassan haladnak, unja mar, haladna tovabb az anyaggal. Ezen felul napi kb egy orat olvas, de nem mert mondom neki, hanem mert szeret. Sot, ha egy adott napon nincs kedve tanulni, szol, hogy most a toke kivan es kesz, nem tanul (kivev persze ha ugy van, hogy valamit muszaj holnapra). Sot, az is teljesen elfogadott, ha kozli, hogy most nincs hozzank kedve, hagyjuk beken. Akkor beken van hagyva, majd szol, ha mar valtozott a dolog, nincs ilyenbol sertodes meg vita. Emellett minden nap van tornazas, plusz heti egyszer karate, ha mi faradtak vagyunk, csinalja egyedul, maganak. Emellett ha valasztani lehet, mindig azt valasztja, hogy menjunk ki jatszani, ne bent rohadjunk. Emellett alapvetoen vidam, udvarias, jo a humora, tobb zoldseget, gyumolcsot es kevesebb edesseget eszik, mint En, pedig az sincs eldugva, ki van rakva az asztalra, ha akar, vesz belole, amennyit csak akar. Emellett igen, szereti a VR jatekokat, van sajat telefonja meg laptopja, szereti nezni a hulye videokat a youtube-on, stb. Nem erzem ugy, hogy barmilyen korlatozast be kene vezetnem. 9 eves. Lehet itelkezni, amiert ennyi minden meg van neki engedve, de amig ilyen eredmenyek vannak a tuloldalon, abszoluit nem erdekel, ki mit mond.
Es nem, a fentiekben semmi kamu nincs, ismeros szulok mindig azzal szivatnak, hogy nekunk nincs gyerekunk."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
d@vee
őstag
Kivagy már ezzel a szövegértelemzéssel. Annyira tipikus, nem tetszik egy válasz egyből burkoltan sértegessük a másikat. Lehetne szebben, tesvír olvasd el mégegyszer, sztem félreértettél, stb...
De te hoztad fel, hogy zombi, sznájper, hentelőgép, stb..dolgot, mint általános minőségjelzőt. Pedig ez mind benne van pl. A TloU-ban is, pedig az nem agyatlan. Vagy a SoulsBorne címek is lehetnének agyatlan hentelős, zombis-szörnyes címek, de azt aztán agyatlanul nehéz lenne végigvinni.
Elvileg a Days Gone is egész jó, ami szintén zenész.
Hiába ez a piac és változatlanok a témák, még mindig tudnak velük jó játékot készíteni ha akarnak.Ja
-
Oh, ne erts felre, mario es zelda jatekok valoban zsenialisak, olni tudnek erte, hogy legyenek PS-en vagy PC-n (ezen kivul egyetlen dolog van, amiert olni tudnek: Egy beke-Nobel dij. ), de elfogadom, hogy ilyen sose lesz, igy viszont, csak ezert nem fogok venni egy switch-et, mert ahhoz draga, es a legfontosabb funkciojat, a hordozhatosagat nem hasznalnam ki.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
d@vee
őstag
Dettó. A Lite annyira egy gagyi tetrisz szintű foskupac, hogy szégyen pénzt elkérni érte. Dehát Nintendo.
A sima gép, lecsatlakoztathazó kontrollerekkel viszont már jobb minőség. Volt nálam párszor, szét éppen nem akart esni. Persze még mindig drágállom és sehol sincs anyagminőségben pl. egy Fat PS Vitához képest, de nem is vészes a helyzet.Ja
-
Nem irtam olyat, hogy minden olyan jatek, aminek ilyen a temaja, agyatlan. Azt irtam, hogy az ilyen temaju, agyatlan jatekokat mar nagyon unom. Hatalmas kulonbseg van a ketto kozott.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
zkxdn
őstag
válasz hombre[EU] #9608 üzenetére
Ohh akarok egy ilyet itthonra
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #9608 üzenetére
Csak Bugsnax demó legyen majd rajtuk!
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz bandi0000 #9549 üzenetére
"Te se tudod hogy mikor 60 és mikor 50 fps egy jàték, ha csak a DF ki nem rakja..."
Ez az állítás konzolon még nagyjából meg is állja a helyét, olyan lassan lehet csak fordulni az analóg karokkal, hogy nem tűnik fel annyira, ha mondjuk 60-ról leesik 50-re a framerate. Ha csak nincs feltolva a célzás érzékenysége az egekbe, PS4-en pl. próbáltam Overwatchot, ott muszáj feljebb rakni és hozzászokni, ha labdába akarsz rúgni.
Viszont a pc, az teljesen más tészta. Mivel az egérrel olyan gyorsan fordulsz ahogy nem szégyellsz, úgy, hogy nem megy a pontosság rovására -persze az egyéni tökéletes egyensúly a kulcs- megfelelő monitorral persze, de még azt is simán észreveszed ha leesik 240-ről 120-ra, nemhogy 60 alá, zongorázni lehet a különbséget.
Mondjuk itt konzolokról volt szó, csak úgy mondom[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
válasz PiszokAlfréd #9611 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy minden játékban lehet állítani a karok érzékenységét?
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
őstag
Ennek mi a forrasa?
A PS5 kios temaban pedig ezt talaltam:
https://www.ign.com/articles/playstation-kiosk-ps5-pre-order-rumor?sf125578670=1En mar csak azt hiszem el amit valoban kirak a sony egy hivatalos feluletre
[ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
őstag
válasz hombre[EU] #9620 üzenetére
Aha... Seems legit :)
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
3L1T3
addikt
válasz predakon #9619 üzenetére
Itthon lesz minden üzletben PS5 Kiosk! PS Magyarország már 3 hónapja körbekérdezte a kereskedőket , h ki mennyire tart igényt!
ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #9623 üzenetére
Biztos lesz olyan fun, mint a Rocket League.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
gyuromoj
veterán
Arról van infó, hogy 1080p-n lesz valami előny/hátrány 4k-val szemben?
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
3L1T3
addikt
válasz csabi0805 #9629 üzenetére
Kiosk az egy dolog, ugyanakkor készletekről egyelőre annyit tudok én is mondani, hogy folyamatosan reportolnia kell minden magyar kereskedőnek az előrendelési számokat. Azon van a magyar képviselet, hogy legyen elég készülék a rajtra.
Ha van bármi új infó úgy is megírom. Mindenki érdeke, hogy tudjunk játszani!
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL
-
3L1T3
addikt
válasz gyuromoj #9631 üzenetére
Hivatalos PlayStation partnerektől lehet majd vásárolni a konzolt. Szorosan együttműködik mindenkivel aki partner a PS Magyarország.
(ettől függetlenül biztos lesznek olyan kisebb üzletek akik külföldről behozott gépet fognak értékesíteni. Ez mindenki egyéni preferenciája, hogy melyik üzletből szeretne vásárolni)
[ Szerkesztve ]
-
-
saelin
veterán
válasz csabi0805 #9629 üzenetére
Azért én még megvárok egy szétszedős tesztet mielőtt bármi vásárlásra adnám a fejem. Nem mondom hogy kételkedem az összeszerelés minőségében, de azért jó előre tudni, hogy mennyire nehéz vagy könnyű megbontani az adott gépet takarítás, netán pasztázás céljából. Ez egy hülye szokás nálam ps3 óta.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
3L1T3
addikt
válasz balazs025 #9633 üzenetére
Erről akkor tudok nyilatkozni, ha közelebb vagyunk a megjelenéshez. De jó a kérdés kell is vele foglalkozni.
-
saelin
veterán
Az szar ügy lesz akkor, mert én szeretem magam elvégezni ezeket. Valószínűleg várok majd egy másik variánsra... De őszintén szólva nem hinném hogy ez bekövetkezne. A ps4 és a pro is egész jól bontható, odafigyeléssel pedig max a burkolat sérülhet leszedés közben, ami könnyen pótolható.
Szerintem a Sony itt is a szendvics elvet követve építi fel a gépét. Pusztán már a gép külalakja ezt sugallja.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
Kicsimix
őstag
válasz hombre[EU] #9639 üzenetére
Ha csak nem olyan megoldást alkalmaznak mint XSX-en a tárhelybővítésre..
Viszont az oldallapokat lehet, hogy lehet variálni.. Jó húzás lenne.
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #9641 üzenetére
Ugye mivel bàrmilyen SSD mehet majd bele, ami méretben és sebességben passzol, így szerintem sem lesz sajàt SSD-jük.
-
hombre[EU]
veterán
azt már tudjuk csak azt nem miképp aplikálod a gépbe...lehet meg kell bontani azt a részét ahol a slot van, vagy egy tálcát kap
Life, Uh, Finds A Way
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #9643 üzenetére
Annak semmi értelme nem lenne..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Amugy, kozben ahogy nezegetem a pcie ssd arakat... Haaaaat, az elso 2-3 evben, ha ugy adodik, hogy keves lesz gyarilag a hely az ssd-n, szerintem inkabb raszokok a torolgetesre, mint hogy bovitsem a PS-t.
Plane, ha olyan sebessegu ssd kell, mint ami a PS5-ben van.
Ahogy a dolgok allnak, meg amennyibe ezek most kerulnek, meg az is lehet, hogy ugy fogsz tudni a legolcsobban venni egy ~1Tb-os, nagyon gyors pcie ssd-t a PC-be, hogy veszel egy PS5-ot, ssd megy a gepbe, maradek meg vissza a dobozba...[ Szerkesztve ]
-
Kicsimix
őstag
válasz hombre[EU] #9641 üzenetére
Pedig eléggé logikus lenne még ha talán nem is lesz az.
A gépbe belenyúlás nem egy elegáns user barát opció..
Illetve így szabályozható, hogy pontosan mit eszik meg.
Az sem biztos, hogy az a belső gyári ssd egy szabványos formátumot használ.
De passz..Nagyon rejtegetik a gép hátulját is.. Meglephetnének valamivel igazán.
Szerk;
Ha tudjuk akkor nekem hiányzott ez az info
Honnan tudjuk amúgy?[ Szerkesztve ]
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Wesder
félisten
Biztos nem lesz olcsó, meg ugye a Sony majd certelni fogja az SSD-ket, amik kompatibilisek lesznek a PS5-tel.
Az 100% hogy sebességben egyezni kell különben romlik a jàtékélmény.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
válasz Kicsimix #9646 üzenetére
Voltak rola nyilatkozatok, talan meg Cerny is mondta az eloadasaban. Pl itt egy cikk a temaban.
-
Nyilvan, csak perpill ott tartunk, hogy egy jobb 1-2TB-os pcie4 SSD, ami meg mindig nem olyan gyors, mint a PS5 SSD-je konkretan annyiba kerul (vagy dragabb), mint amennyire a nextgen konzolok arait tippeli mindenki. Es ugye Sony cert nelkuli, lassabb SSD-krol van most szo, es meg igy is. Valahogy nem tudom elkepzelni, hogy a mostani csucsmodelleknel gyorsabb, Sony certes SSD az elkovetkezo 1-2 evben annyira olcso legyen, hogy realis legyen a beszerzese, maximum akkor, ha nagyon kell valakinek az extra hely, es hajlando cserebe megvalni egy vesetol.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest