- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Na akkor valószínűleg nem ez lesz az egyetlen program, talán a CoD is jön így majd PS5-re, és akkor már tényleg nem csak a PC miatt válthatok egy 144 Hz-es monitorra. Nice.
Ezek a játékok biztosan kapnak PS5 Pro patchet: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/lista-minden-jelenleg-ismert-ps5-pro-enhanced-jatek
-
Szabi®
addikt
válasz #42308056 #8498 üzenetére
Én is ugyanebben a cipőben voltam.Ezért mentem külföldre 21 évesen melózni.Most 35 vagyok és nem bántam meg.
Magyarországon sajnos nehéz karriert építeni.Tényleg ott tart az ország hogy sok embernek nincs lehetősége elmozdulni a szülői fészekből.És akkor hol van még a saját ház,kocsi,berendezések,divattárgyak és stabil egzisztencia[ Szerkesztve ]
-
Kicsimix
őstag
ABU is hozzáfűzött ma a konzolos RT-hez pár szót egy kommentben : Link -> utolsó bekezdés
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Def26
félisten
" a Sony RayTracing API-ja ebben mennyire van benne, elvileg sokkal jobb, mint a Microsoft DXR, sokkal több algoritmust megenged, és emiatt gyorsabban is tud dolgozni. "
Az igen.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
válasz hombre[EU] #8507 üzenetére
egyre kíváncsibb leszek a ps5 -re.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Carlos Padre
veterán
válasz hombre[EU] #8507 üzenetére
Tök mindegy mert úgyis csak az elméleti 17% teraflops többlet számít.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #8509 üzenetére
mondjuk az elōbb-utóbb meg fog mutatkozni...de nem a tflops%, hanem a tôbb számolóegység
Life, Uh, Finds A Way
-
Lackooo84
nagyúr
-
Kicsimix
őstag
Mindkét konzol hatékonyabban és jobb sugárkövetést tesz lehetőve mint amivel eddig találkoztunk PC-n. Azért nem kell majd rácsodálkozni mert vehetjük úgy, hogy eddig nem a legjobb alapokon működött a történet amit nem volt nehéz felülmúlni. Ezzel együtt PC-n is nagy gyorsulás várható, hogy őket se hagyjuk ki.
-
Carlos Padre
veterán
válasz hombre[EU] #8510 üzenetére
Miért, később változni fognak? Az már marad annyi, amennyi, max nő az órajelük, de azt meg a microsoft nem fogja meglépni, mert akkor nem lehet optimalizálni a gépére.
Most 40% az elméleti különbség, nem rakta sírba a playstationt.Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Lackooo84 #8511 üzenetére
az nem annyira egyértelmū. a ps5 elég komoly rendszerrel rendelkezik a I/O körül, lehet hogy sokkal kisebb a cpu igénybevétele és kisebb "büntetéssel" tud dolgozni
Carlos nem fogja sírba rakni, nem is ezt mondtam. csak látható/mérhetō lesz a különbség,ahogy most is az
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Kicsimix
őstag
Ez még nem biztos és persze az AMD kártyái közül is lehet majd válogatni mert a közhiedelemmel ellentétben már ők is régóta foglalkoztak a sugárkövetéssel csak ezt a nem hatékony megoldást talán skippelték. Így most egyszerre fedik le majd a palettát konzolok + PC gaming terén. Sajnos az árakat még tényleg nem tudjuk. A kisebb kártyák is hatékonyabbak lesznek várhatóan. (Persze azok sem occók...)
- Én így látom)
-
Carlos Padre
veterán
válasz hombre[EU] #8516 üzenetére
Nem hiszem. Most látható/mérhető a különbség, nextgen már csak a df videókban (és szarul megírt játékokban) lesz látható.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Carlos Padre #8519 üzenetére
Érdekes, a 60fps miatt mindig a gyenge CPU miatt sírnak...
The Truth is out there...
-
Mike
veterán
válasz Carlos Padre #8519 üzenetére
hát min futnak?
-
hombre[EU]
veterán
ha sony a többi ps4 játékát is átportolja pc-re (minimum God of War,Spiderman,Bloodborne ) akkor megoldhatná,hogy ne kelljen steamen/epicen megvenni még egyszer (teljes áron)...
nem lehet a ps store-on pc verziót tárolni vagy mi a gond?[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #8524 üzenetére
Miért adnák ingyen, ha úgyis fizetnek érte a népek?
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
A Sony nem MS, és ez így van jól.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
paprobert
senior tag
válasz Carlos Padre #8523 üzenetére
Bárcsak így lenne. Akkor nem is nagyon kéne Zen2 az új konzolokba...
[ Szerkesztve ]
640 KB mindenre elég. - Steve Jobs
-
Kicsimix
őstag
Korrekt húzás lenne..
-
Wesder
félisten
válasz Kicsimix #8532 üzenetére
Hogy mi? Attól hogy én havonta fizetem a PS+-t vagy betàrazok évekig, nem egy jàtékkal jàtszom. A Sony nem fog lemondani erről a bevételről, mert akkor jogosan kérdezhetnénk hogy PS4-en mi a lófaxért kellett akkor fizetni a multiért?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Oppenheimer #8530 üzenetére
meg a kontroller ugye,mert a haptic feedbacken számolják a fizikát
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #8534 üzenetére
Meg a külső tàpban lesz egy plusz GPU.
-
Mike
veterán
hát hogyne
-
NyMRooD
őstag
Szerintem 3x-4x annyi pénzről van szó inkább havonta, de egyetértek, nem valószínű, hogy lemondanak róla, nagyon meg kellene hozzá variálni a plus-t mind tartalmilag mind árban, hogy továbbra is hozzon valamit és ezt nem biztos, hogy bevállalja, bár tény, hogy ők az ingyenes játékoknál engedik az ingyenes multit, szvsz lehet van valami meglállapodásuk azon játékok kiadóival, akkor meg a fizetős játékok kiadóival is köthetnek. Ezzel "mert akkor jogosan kérdezhetnénk hogy PS4-en mi a lófaxért kellett akkor fizetni a multiért?" viszont nem értek egyet, ha tenne egy kedvezményes lépést a cég, miért is kellene magyarázkodnia most érte, akkor nem tudták máshogy kigazdálkodni a pénzt, most meg kitudják.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Kicsimix
őstag
Ismerősöm csinálja ezt pl, hogy évek óta csak 1 COD-ot játtszik.. Illetve van néhány közülük akit meg csak az R6S mozgat.. Őket kifejezetten boldoggá tenné a Sony ezzel. Ilyenekre gondoltam.
De szerintem sem lépik meg ezt.....Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
NyMRooD
őstag
Jogos, korán van még A lényeg, hogy én sem hiszem, hogy lemondana róla, annak ellenére, hogy el tudom képzelni, hogy máshogy pótolja a kieső pénzt.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Carlos Padre
veterán
válasz paprobert #8528 üzenetére
De így megy. Persze vannak még kis csapatok, amik CPU intenzív játékokat írnak és a háttérszimulácioknak is jót tesz az erősebb processzor, de ma már minden kicsit is komolyabb játék gpu shader alapú, mert sokkal hatékonyabb. Legalábbis konzolon.
-
Neoteric
addikt
válasz Carlos Padre #8541 üzenetére
Jaja, azert elvezhetetlen a csata heve 64 fonel Battlefieldben, mert keves a gpu, es meg veletlen sem azert mert cpu limites mint az allat.
PSN: ne0teric_sAN
-
pzstm
titán
válasz Carlos Padre #8541 üzenetére
minden nagyobb fejlesztő ahol nem volt meg a 60FPS midnig azt mondták CPU bottleneck van....
Destiny, Division stb......
Aztán jött a Gears és valami egész durvát letett asztalra X-re, amin digital foundry is elcsodálkozott.
Igen lehet úgyis, de multiplatformtól ne várjuk el, pláne amíg PC-re megveszik a nagy gamerek az i9-et is akár
Igen hatékonybab lenne, de akkor a 6TFLOP-os X-en a a mai játékok legnagyobb része a 60FPS-t kéne hogy hozza simániPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hombre[EU]
veterán
azért 30fps azok a játékok,mert egységes játékot kell készíteni a konzolokra...együtt játszik az og xbox és one x is a destiny 2-ben...
a gears5-ben nincs semmi extra, a capcomnak is sikerült pl. dmc5-tel ( sokkal komolyabb gameplay-jel és nagyobb felbontással ) one x-en a 60fps. ezek messze vannak egy online mmo játéktól[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
ldave
félisten
válasz hombre[EU] #8544 üzenetére
Destiny 2 30 fps limitje a Pro/X gépeken inkább szégyenletes, főleg hogy most jelentették be, hogy a next gen játékosok együtt játszhatnak majd a mostaniakkal. Szóval a fenti állítás már ott sem állja meg a helyét. Ráadásul a Destiny 2 pályáinál kevés statikusabb játék van.
A Slime draws near! Command?
-
ProEvoFan
nagyúr
Mikor szarjátok mér le végre a 30 vs 60 fps témakört?
Inkább menjetek játszani.
Ez konzol, nem PC.A PS5 is konzol lesz, csak szólok. ...és remélem meglesz mindenhol a 60 fps, aztán boldog lesz mindenki. Ti azért, mert végre 60!!! én meg hogy nem erről fog szólni a következő 7 évben a ps5 topik.
Nem bántásból írom. -
hombre[EU]
veterán
ezekkel a félgenes konzolokkal csak a baj van ezért jobb,ha van 1darab 1 platformon ami zárt,mert így tudod biztosítani az egyenlō feltételeket...amelyet én pl. elvárok a playstationtōl,ha már fizetek a multiért. másik oldalról meg jó a crossplay,mert nem kell a hw-rel foglalkozni...de benne van,hogy szívni fogsz. nehéz ügy
Life, Uh, Finds A Way
-
Scarletiel
senior tag
válasz ProEvoFan #8546 üzenetére
Én mennék és játszanék, de sajnos a ps2 óta eltelt úgy círka 15-20 év és azóta nem nagyon láttam fps-ben fejlődést míg PC-n volt grafikai és fps fejlődés is. 2020-ban elvárom, hogy minden minimum 1080p 60fps-el elmenjen, de minden generációváltásnál tönkre kell valamivel tenni a magasabb frame rate lehetőségét, mert jujjj most 4K a "divat" jujj most ray tracing a "menő" jujj most "hajszimuláció" kell.... Nem tökik nem ezek a szarok kellenek, hanem 60 fps azt utána úgy szimulálod le Geralt haját ahogy akarod szálanként nem érdekel.... De nekem jobb response time-ot adjanak ami csak magasabb fps-el érhető el....
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
veterán
válasz Scarletiel #8549 üzenetére
+1👍
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Hibátlan állapotú Playstation Portal Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 játékkonzol csak kipróbált garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S - 1TB Carbon Black Garancia: 2026.02.12
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition (Slim) - 1TB + Garancia 2025.12-ig
- Xbox Series S 512GB 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest