Új hozzászólás Aktív témák

  • gyuromoj

    veterán

    válasz ldave #46121 üzenetére

    "Mióta megmutattuk nektek az első játékmenet bemutatót az Uncharted 4: A Thief’s Endből, még több részlet összeállt a játékból és a történetből. Mostanra világossá vált a számunkra, hogy a végeredmény sokkal ambíciózusabb lesz, mint eredetileg elképzeltük.

    Miután oly sok évet eltöltöttünk Nathan Drake-el, nagyon sokat jelent a csapat számára, és a kalandjait lezáró fejezet elmesélése egy olyan feladat, amit nem veszünk félvállról. Ez a játék olyan, minden apróságra kiterjedő részletességet, precíziót és izgalmas történetmesélést érdemel, amelyekről a Naughty Dog ismert.

    Emiatt meghoztuk azt a nehéz döntést, hogy eltoljuk a játék megjelenését. Az a néhány plusz hónap, amit így kapunk bebiztosítja, hogy az Uncharted 4: A Thief’s End nem csak a fejlesztőcsapat, hanem a játékosok magas elvárásainak is megfelel majd.

    Köszönjük a türelmeteket – tudjuk, hogy az extra várakozás nehéz lesz, de ahogy újabb részleteket osztunk majd meg veletek az Uncharted 4-ről, látni fogjátok, hogy megéri. A Naughty Dog csapata egész évben azon fog dolgozni, hogy Nathan Drake története méltó lezárást kapjon. 2016 tavaszán ti és Nate egy izgalmas, érzelmekkel teli utazás részesei lesztek."

    PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

Új hozzászólás Aktív témák