Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    Olvasgattam a neten kicsit a Bethesda upcoming játékaival kapcsolatban, főleg a Starfield-es spekulációkat... Hát... Jól leírták magukat mint fejlesztők a Bethesda-ék! Kb minden médiában csak azt kaptam az arcomba, hogy semmi jót nem várnak egyik játéktól sem és olyan 50/50 százalék hogy valami jót vagy egy katasztrófát fognak kiadni még ennyi év fejlesztéssel is.
    Egyértelműen a Fallout 76 tette be a kaput a játékosoknál, meg hogy az engine is maradt a régi, amiért már eléggé régóta sír a játékos réteg mert szerintük cserére érett. Őszinte leszek engem soha nem érdekeltek komolyan a modok, így én is inkább afelé hajlok hogy inkább egy új modern alapokon lévő motort használjanak. Max a modding közösség újratanulja az új toolokat és idővel ugyan ott vagyunk.

    Ígértek nekünk óriási előrelépéseket animációkban, a tájak leképzésében úgy en bloc nextgen megjelenést, élményt stb... Kíváncsi vagyok mennyire szedik össze magukat, mert ebben a generációban SZÁMOMRA semmi érdemlegeset nem tudtak alkotni. Azt meg nem is igazán értem miért dolgoznak ilyen lassan egy-egy címen. Az Ubisoft egymás után nyomja ki az óriási openworld játékokat, a CDPR is már kész a Cyberpunk-al ami relatíve közel van még a Witcher 3 kiadásához is, aztán azóta jött egy Outer Worlds is az Obsidian-tól. Most két dolog lehet a háttérben:
    - Olyan szar a development tool hogy hátráltatja a kreatívokat és millió technikai bakiba futnak bele.
    - Vagy alapjaiban dolgozzák át az ediggi eszközeiket a Ps5-öt és új xbox-ot figyelembe véve. (Remélem erről van szó.)

    Nem tudom itt hányan várják mit mutat a Bethesda következőleg, de engem nagyon piszkál ez a hatalmas csönd a játékaik körül. Valószínűleg majd a nextgen gépek megjelenése után fogunk több hírt látni róluk, netán gameplay-t. Megpróbálok addig türelmes lenni. :D

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák