Új hozzászólás Aktív témák

  • dollarZ18

    tag

    válasz ImACeltic #131896 üzenetére

    Igen, a grafikában igazad van, a harcosok iszonyat jól el lettek találva (kivéve Kevin Lee arca :DDD ). Kicsit itt zavaró a bétában, hogy a bunyósokon kívül minden olyan "kopott/fakó", de megjelenéskor tuti nagyon jó lesz :)

    A menü szerintem valami zseniális lett, a zenék szintén.

    Ami még nagyon zavar, hogy a KO ilyen animált, mint a UFC1-ben volt, az nagyon gagyi szerintem, a UFC2 megoldása sokkal jobb volt, még ha emiatt néha repültek is az emberek 1-1 befejező ütés után :D

    Már nagyon sok meccset lejátszottam, volt egy olyan, ahol kb. momentumon nem volt. Az ellenfél teljesen leiskolázott, de a meccs végére kaptam észbe, hogy folyamatosan kihajolgat jobbra/balra, aztán megvártam amíg fárad, és pont az egyik hajolgatásába belerúgtam egy r1+x rúgást (hook kick?) Diazzal, rögtön instant KO lett. Szinte nincs is két egyforma meccs, nagyon változatos lesz így, rengeteg lehetőséggel. Így viszont alap, hogy practice módban be kell gyakorolni 1-1 fighterrel a mozdulatokat, taktikát felépíteni, különben tényleg káosznak fog tűnni. UFC1/2 sokkal inkább casual volt szerintem.

    A karrier módra leszek nagyon kíváncsi, egyelőre még nem tudok dönteni, hogy előrendeljem-e.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák