Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz ¤Envy¤ #15010 üzenetére

    Érdekes a hanggal leírt dolog. Ez velem is elő szokott fordulni, elmondom miért de nem akarok mélyen belemenni a technikai részletekbe mert nálad lehet más miatt van:
    Én ha PUBG-t játszok azt 95%-ban fülesben teszem. 5.1-es hangrendszerem van, annak van egy stereo kimenete, abba szoktam bedugni a cloud fejest. Ezt nem érzékeli a windows, 5.1-en marad a hangbeállítás és mivel a fülesem stereo, vannak csatornák amik kimaradnak. Ilyenkor nem hallom bizonyos irányokból hangokat. Windows hangbeállításokban ezért én magamnak állítom át a hang konfigot 5.1-ről stereora. Már egy ideje megszoktam ezt a műveletet. A kettő között a különbség látványos ezért hamar észreveszem, ha 5.1-en felejtem a beállítást. :)

    TLDR: Ha fülest használsz ellenőrizd, hogy stereo-n van-e a hangkimenet illetve azt is megnézheted hogy nem került-e valami effekt beállításra vagy az EQ nem lett-e elbabrálva (ha el van állítva nyugodtan használj flat-et).

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák