Új hozzászólás Aktív témák

  • sagem

    addikt

    Elég nagy a káosz a cégen belül, már ami a csalók kezelését illeti. Volt az, hogy jelentsük a játékon belül, mert az jó lesz nekünk, aztán pár nappal ezelőtt kiadtak egy közleményt, hogy ne ott jelentsük, már ha biztosra akarunk menni, hanem egy külön felületen, ha lehet, akkor bizonyítékot is csatolva.

    Na most a múltkori kis YT-s csalónknál vettem a fáradtságot és jelentettem őket, részletes leírással, linkkel, képernyőmentéssel, szóval mindennel együtt ezen a külön felületen. Erre ma küldtek egy sablon választ, amiben azt taglalják, hogy továbbra is azt ajánlják -mint legjobb megoldást- hogy a játékon belül jelentsem a csalókat. Lol? Most akkor miért írnak egymásnak ellentmondó információkat?

    Mindazonáltal elvileg kivizsgálják a reportolt ügyet..bár gondolom ez is a sablon válasz része.

    hegegabi80: Egyszerűen degeneráltak. Komolyan. Nem lehet őket megérteni, sík hülyék. A múltkori magyar csalós videóban is elhangzanak olyanok, hogy "irigy vagy a csalásunkra". A Facebook oldalán meg olyan borítóképe volt, amin Kodiakkal pózol..a csaló gyermek egyik példaképe olyan gamer, aki sosem csal/csalt.. :)

    [ Szerkesztve ]

    „Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

Új hozzászólás Aktív témák