Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Richard! #12012 üzenetére

    Mindenképp jobb fejes ha nem hallod. Ezt én is megtapasztaltam.Volt egy ezer éves itthon ami ugyan nem volt rossz inkább amolyan semmilyen de a jobb fele kontaktos lett. Így utána olvastam én is mire lenne érdemes cserélni és szerencsére pont akkor volt leakciózva az alzába a kiszemelt hyperx cloud 2. Sokkal jobban hallani vele az ellenséget.
    Amit viszonyt soha ne csinálj mezőn ha távolról lőnek rád az a lefekvés mert távolra nem rajzolja ki a mező texturáit a játék és szó szerint világítani fogsz a másik scope-jába...
    Eleinte állj össze duo-ba vagy squadba más magyarokkal roppant sok hasznos dolgot lehet tőlük tanulni plusz felszednek ha leknockoltak :P
    Aztán jöhet a pályaismeret hova érdemes ugrani és hova nem, aztán a kocsik lelőhelye ahol többnyire lehet találni, fegyverek kiismerése mire mit pakolj és közelre vagy távolra használd és persze hogy milyen módba aztán még ezer másik apró részlet de sok órának el kell telnie a játékba. Sajnos én sem vagyok egy profi lövő de azért most már majdnem minden körbe van 1-2 gyilkosságom :))

    vzsryl: Ez de gonosz volt. Az nem fejes probléma lesz hanem user error mert azzal lehet hallani.

    [ Szerkesztve ]

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák