Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Powerbank topik
- Vaskos ventilátort villantott a Seasonic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- PLC programozás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
imyourfriend #227881 üzenetére
Ha a címre gondolsz akkor az csak a valóság.
Vannak olyan dízelek amik valami oknál/hibánál fogva nagyon telenyomják az olajat gázolajjalA dízelspecifikus dolgokhoz meg nem ért, nem is szereti a dízelt.
Szerelési hiba már véleményesebb, mondjuk hogy a üzemanyag szűrő cserénél nem szedte ki a szűrő házából a benne lévő koszos üzemanyagot hanem csak beletolta az új szűrőt.
Elnézve a kocsikat amiket csinál és hogy előtte szerelők hogy piszkálták a kocsikat én úgy látom hogy ő még nem is olyan kókler, tudása hiányos.
#227882 Steve_Brown
Egy olcsó kocsihoz minek venne márkás drága alkatrészeket, mikkor lehet hogy pár hét múlva leadja vagy a bontóba tolja.
Na meg ugye mit lehet kapni ott, mert mint ebbe a videóba elmondja az előző kocsik egyikéhez még rendelni se tudtak az ottani boltok.
Azért ez elég furcsa dolog finnbe. -
Steve_Brown
senior tag
válasz
imyourfriend #227881 üzenetére
Ács a faszi, mit vársz?
Megvette a 407-et és beledobálta a Ridex lengéscsillapítókat.
-
imyourfriend
őstag
[link] értem én kell a nézettség meg mindenki pénzből él, de ez trollkodásnak is rossz Pistitől.
-
gippazoid
senior tag
válasz
bnorci71 #227877 üzenetére
Hát innen indultak valamikor. Az ottani management se tudja már jó dolgában, mit találjon ki. Innen is látszik, hogy mint az esetek 99%-ban, ott is teljesen felesleges emberek nyúlják le a legnagyobb pénzeket, és nem hogy nem tudnak semmit hozzáadni, még rombolnak is.
-
bnorci71
addikt
válasz
grizlisandor #227878 üzenetére
gondolom mindenki teljesen meg van elégedve az új designnal és egyebekkel
na a konkurenciának most van szerintem alkalma piacot szerezni
-
bnorci71
addikt
hahu-n másnak is eltűnt a "teljes képernyős HD képmód"
"A portál új szabályzata alapján a képek csak fizetősen jelennek meg"
ami felhasználói oldalról is egy kalap kaki, miét cseszi el valaki a saját jól működő oldalát ilyen baromságokkal -
válasz
Corsa02 #227873 üzenetére
Ha feleségem 1.0 tsi 115 lovas t-crossa kibír 300e kilométert akkor ambivalens érzéseim lesznek, boldog leszek hogy kibírta, de csalódott hogy 30 évig nem sikerült autót váltani neki
Na jó egyszerűen boldog leszek ha megélem...
Viccen kivül 4e kilométer felett van már (majdnem mind pálya), holnap viszem olajcserére kiváncsi vagyok milyen lesz Mentes és Társai.
-
Corsa02
őstag
válasz
fogkefe21 #227872 üzenetére
Nem vészes a futás, az olajcsere lehetett volna sűrűbben, de ez ne legyen "deal breaker".
Alapvetően jó motor, főleg az erősebbiket ajánlanám. (ha feljebb görgetsz éppen linkelt az egyik fórumtárs egy 550e km-t futottat) De több 300e km feletti futású van a körömben.
-
fogkefe21
csendes tag
Mik a tapasztalatok mennyire problémás egy 110 ezer környékén lévő 1.0 tsi Scala megvásárlása, amelyben jó eséllyel 30 ezrenként volt cserélve az olaj?
Kevesebbet futott autót keresnék igazából, viszont a fiatalabb modellek eléggé fapadosak és a jobban felszereltek 110-130e km futásúak. Most van 3 is a piacon. Vagy az igényből adok lentebb, bár egy digitklíma, ülésfűtés kombó nem hiszem hogy olyan elrugaszkodott lenne, de ebben a modellben mégis. -
-
426os
őstag
válasz
1stVikman #227862 üzenetére
Ez dízel, ugye? Csodálattal nézem ezeket az alacsony hőfokokat. Nekem az 1.5 TSI (Golf Variant) pályán szinte mindig felmegy 100 fölé. Nyáron a dög melegben, klímával, teli csomagtartóval vagy tartósabb hegymenetben simán 110+ fok, de láttam már 120 felett is. 0w20.
-
1stVikman
senior tag
válasz
Corsa02 #227655 üzenetére
Nálam a passat 108-110°C körül mozog. Autópálya 140 tempomat, külső hőmérséklet 8-10 fok, de alacsonyabb tempónál sem hűvösebb számottevően.
Golf után szokatlan, ott 100 felett csak akkor láttam, ha haladós volt a tempó, és hamar vissza is hűlt 94-96 körülire.
Gondolom a vékonyabb olaj jobban melegszik 5w30 vs 0w20. -
imyourfriend
őstag
válasz
scream #227845 üzenetére
Autó megvétele előtt érdemes elkölteni vizsgálatra a pénzt, vagy feljönni ide a fórumra és megkérdezni az embereket. Arról, hogy melyik mikor kezdi el enni az olajat és milyen mértékben nincs leírva sehol semmi, legjobb az ilyentől időben és minél kevesebb mínusszal kiszállni (volt egy kirívó eset fb-n a taxis mindent is felújíttatott és végül blokkot kellett cserélnie az volt hordósra kopva egyszerűen).
Nincs itt min elbizonytalanodni ott van a seregnyi hibalehetőség és annyi pénzt nem akarsz rááldozni az autóra ezt kell átlátnod és cselekedned időben.
-
zuchy
őstag
válasz
grizlisandor #227796 üzenetére
Szia, azt nem tudom sajna. Szerelőm ezt szokta ajánlani, meg magának is ilyet rakott fel annó. Eddig semmi probléma, nagyokat ritkán szoktam nagyokat fékezni egyébként, meg most még bekopás alatt nem is próbálgatom. Inkább a lift and coast módszert használom, + visszakapcsolgatok motorfékre.
De már javul a pedálreakció, az elején eléggé nyomni kellett hogy a kis csúcsokon amit az esztergakés csinál fogjon is valamit a betét.
Porolásra leszek kíváncsi...
-
Lacess
tag
Aki az 1.0 TSI-re tippelt, annak jár a "keksz". Aki pedig kiszúrta a műszerórából, hogy egy AV-s Poloról van szó, annak kettő is.
-
gippazoid
senior tag
Találtam egy PDF tartozék katalógust és ez a pedálszett és taposó Leon-hoz van írva csak.
5FA064205 3Q7
5FA071750 3Q7Valaki meg tudja nézni, hogy jók-e Atecához?
-
scream
veterán
válasz
Reggie0 #227693 üzenetére
Köszi a tippet.
Az A/C mindig megy - Auto-n van, általában hűtésen, igaz nem nagy fordulaton, de azért jár (és meglepően jól is hűt, alacsony álláson is, E46 nem volt ennyire hatékony talán). Motor eléggé kímélve van (szerintem) használva, persze ki tudja előtte hogy volt.
Eddig leállás után, amikor megy a venti, 2-5 perc között volt mindig és talán megy mellette még olaj pumpa is (legalábbis gondolom az).
-
scream
veterán
Hát, az a baj, hogy utána realizáltam, hogy ez nem az a motor, mint aminek hittem. Nyilván igyekszem ebből tanulni... Amin csodálkozom (nem igazán követem az autós fejlesztéseket), hogy ilyen aktókba (mmint Octavia RS, A3 Sportback, Golf GTD, Leon SC) és ennyi ideig gyártott motornak ilyen nyűgje van...
Nekem a gyári VW oldalaknál eddig egy VIN-re sem sikerült lekérdezni semmit sem (se a sajátra, se hahu-s VIN-ekre) - se visszahívás, se pl gyári kézikönyv vagy gyári felszereltség lekérdezésénél.
Ameddig megvan a szervizelőélet, ott rendszeresen volt a DSG és haldex is karbantartva, de azóta már ment picit több, mint 50k km-t. Volt rajta 246k km-nél nagy szerviz, de sajnos arról nem volt papír. Én most terveztem megcsinálni minden cserét, hogy 0-ról induljon nálam - mmint, ha megtartottam volna - de így valszeg már nem költök rá.
-
scream
veterán
válasz
imyourfriend #227678 üzenetére
Köszi!
Az írás első részében azt hittem, hogy értem, hogy akkor lefele beszélsz róla egyből, de elbizonytalanodtam a végére, hogy akkor most megéri még 40-50k-t a bevizsgálására költeni? (Gondolom amúgy, hogy nem, mert felújítás után is valamikor meg fog jelenni az olajevés).
-
scream
veterán
válasz
molnarpeter #227670 üzenetére
Köszi neked is az infókat.
Valszeg akkor az eladás lesz. Csak kérdés, hogy akkor mit nézzek helyére...
-
norrberth
addikt
válasz
grizlisandor #227841 üzenetére
Szólj ha a régit be kell mérni
-
grizlisandor
veterán
-
Tyrel
őstag
ID.4-ről mit érdemes tudni használt vásárlása esetén? Mennyire megbízható, mire kell figyelni, mik a típushibái?
-
Corsa02
őstag
válasz
gippazoid #227836 üzenetére
https://shop.ahw-shop.de/ --> innen rendeltem már, minden oké volt. Szállítás nem olcsó, 19€.
De egyébként sokszor Zsu vagy Kovacs autó is be tudja szerezni egy email-es érdeklődés után.
-
gippazoid
senior tag
Valaki nem tud eredeti VW alkatrész webshop-ot, ahonnan érdemes rendelni?
A szlovák oemVWShop.com-ról sok negatív véleményt olvastam, előre kell fizetni, aztán hetek, hónapok a szállítás. -
Corsa02
őstag
válasz
426os #227831 üzenetére
Őszintén mondom, nem tudom. Egy katasztrófa amit nekem/nekünk mint fejlesztő/gyártó/minőségbiztosító terület meg kell tennünk azért, hogy láthassuk ezeket az adatokat, hogy ha visszajön egy alkatrész/motor analízisre, akkor meg tudjam nézni, hogy hol futott, mennyit, mik voltak elvégezve stb... pár éve kitalálták, hogy Audisként csak Audit láthatok, de hát a világ legnagyobb motorgyárából nem csak Audiba szállítunk hajtást!!! Ezzel is küzdünk a mai napig és részlegesen kaptuk vissza a VW-t, Skoda-t stb. eddig...
-
426os
őstag
válasz
Corsa02 #227828 üzenetére
Amúgy üzleti titok vagy miért fáj nekik részletezni az elvégzett műveleteket? Így eléggé nesze semmi fogd meg jól ez a szerviztörténet, csak azt látod kb, hogy járt bent a kocsi.... Kíváncsi vagyok nálam mennyire fogják hiányolni ezeket a bejegyzéseket majd, mikor egyszer el akarom adni majd az autót...
-
ParmaBoy
tag
válasz
ArthurShelby #227829 üzenetére
Igen.
Nem siették el, maradt a gyári 210k. -
bandi0000
nagyúr
Megkaptam a kinézett autó szerviz történetét + lekérdeztettem a VW-nél is, 2 különböző stílusú dokumentumot kaptam, ami érdekes számomra, hogy egyiken sincs kiemelve az olaj és szűrő cseréje, ez létezhet szerintetek?
-
4D4M
senior tag
HAZET 2588-1
HAZET 2587-1
50k+25k? Ezek megkerülhetetlenek a művelethez (vezérműszíj csere)? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #227814 üzenetére
Gondoltak a csatachip-re is.
-
426os
őstag
válasz
szabonagyur #227814 üzenetére
Ebből is látszik, hogy sportautó, a Golf ugyanezzel a motorral csak 260-ig
Régi szép idők, amikor gyerekként még ez alapján rangsoroltuk az autókat, hogy melyik a jobb, gyorsabb. Lehet, hogy tudat alatt még mindig működik és ezt a marketingesek ki is használják
-
tibbike01
őstag
válasz
imyourfriend #227768 üzenetére
Én 18as kerekekkel járok a dynamic csomagos Octaviaval (1.5cm ültetés) és vannak pillanatok, amikor a pokolba kívánom, de az esetek túlnyomó részében imádom.
-
Lacess
tag
válasz
focvis #227804 üzenetére
Nem kizárt, de nem láttam S3-at mostanában. Még A3-at sem nagyon. Nagyon eltűntek a 8Y megjelenése óta. Gondolom a holdon az ára és a kutyának sem kell.
Nem vagyok túl naprakész gumis témában, nem tudom hogy ez jót jelent-e egy S3 esetében. (Falken jóféle, nem?)
Jöhetnek a tippek, milyen motor leledzik a tűzfal túloldalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Kalandor: Habemus papam
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Láncfűrész topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest