Új hozzászólás Aktív témák

  • simonjoe

    senior tag

    válasz BigBlackDog #214020 üzenetére

    Eben teljesen igazad van, sőt nekem a Toyota kifejezetten kényelmetlen volt a próbaút során. De, abban bízom, h közel öt év távlatában ott is történik esetleg valami változás, no meg a mi fejünkben is, és nem lesz a seggünkben a bugi, h x1000km-es távokat menjünk autóval, és átváltunk a papás vezetésre is addig. :D
    #214021Qru:
    Nagyon sokáig "kerülgettem", főleg a shooting-ot, de nem akarok már a "földön" ülni. No, meg valjuk be, a VAG-os autókba lehet dobálni a pénzt nyakra-főre, (mondjuk ebben lehet, h én vagyok a ludas, a maximalista hozzáállással :K ) bár szerintem ma már minden jobb autó fenntartása pénzbe kerül, sok-sok pénzbe! Vagy csupán a bérünk lett xar.
    Szóval 1szónak is 100 a vége, CC marad még, talán én leszek az aki a legtöbb km-t teszi majd bele. :D Teljesen lejegeltük a csere tényét. Abban csak bízni tudok, h a karosszáriás csapat meg tudja menteni még erre a pár évre a kasztnit. Ahogy igértem, a szétbontott rozsdásodó elemekről folyamatosan teszek fel képeket.
    #214020BigBlackDog:
    A Lexus nagyon bejün a Zasszonynak, ott csak az ár ami megrettent, 25-40 milla az új, természetesen nem akarok szalonból, 1 max két éveset, ott már zuhant annyit az ár, h megérje és még szinte új. A Honda nekem jön be jobban, bár sokkal puritánabbnak tűnik, de talán az is mint az NX350-450.

    [ Szerkesztve ]

    Joe

Új hozzászólás Aktív témák