Új hozzászólás Aktív témák

  • gorgo

    őstag

    Bakker, figyelmetlenségből nem a NAV-nak hanem a rohadék biztosítónak (aki köszöni lenyelte, épp most váltok biztosítót) utaltam az 1. féléves gépjármű adót.
    Erre a NAV megtagadta a 2022 évre szóló teljes nyudíjpénztári átutalást (~100k) az adótartozás miatt (még 2 hónapja se tartozom).
    A szemét gecik már direkt nem is szólnak, hogy hé barom, elfelejtettél valamit, hanem élből a több mint tízszeresére vágnak meg???
    Írják, hogy fellebbezhetek (az sem ingyen van) ha úgy gondolom, hogy nincs igazuk. Egy kurva mondat nem utal arra, hogyha befizetem az elmaradást, akkor oké. Namost, ha befizetem az elmaradást, fellebbezek és elutasítják az szép lesz. Merthát tény, véletlen elbasztam és másik számlára fizettem az adót, ez ténykérdés ezen mi a szart lehetne vitatni???
    Ötletek? :R

    Amúgy csak a kisembert filézik ki, a nagyhalak adót sem fizetnek. Barátnőm gyerekkori barátnője igazgató volt a NAV-nál. Volt, mert már nem bírta tovább azt a mocskot, ami ott ment és felmondott. A NAV a törvényhozás, az igazságszolgáltatás egy csicska aki úgy táncol ahogy ez a szar banda fütyül. Kíváncsi vagyok az EU mire megy ezzekkel...

    "Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

Új hozzászólás Aktív témák