- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz Szilofon #69399 üzenetére
"Jó árban adja,valamit valamiért.Ezt el kell fogadni,vagy vegyél a boltban kétszer olyan drágán."
Pont a lényeget nem érted. A lényeg az, hogy nem adja.
Sokan arra panaszkodnak, hogy még csak válaszra sem méltatja őket.
Elfogadom, hogy megválogatja a vevőit. Rendben, de akkor ne nyilvános fórumban reklámozzon!Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Szilofon
aktív tag
válasz newwave0507 #69400 üzenetére
"Csak ne hogy te szopd be egyszer majd"
Ez nem kárörvendés?
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
newwave0507
aktív tag
En biztos nem teszek ellene semmit.., nem keresem neki a rosszat..
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Előreláthatólag szerdán itt lesz a Sportsdirekt rendelés.
-
s7evcsenko
addikt
válasz newwave0507 #69400 üzenetére
Nekem eddig csak pozitív tapasztalatom van Vele, remélem így is marad.
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
hattrickuser
aktív tag
Én személy szerint ezidáig egy alkalommal üzleteltem TheSilencer fórumtárssal. Maximálisan elégedett voltam minden tekintetben.
-
torma1981
veterán
válasz hattrickuser #69408 üzenetére
Szerintem nem az üzlettel van a baj hanem hogy nem válaszol a privát üzenetetre. Így elég nehéz üzletelni, érdeklődni nem?
-
Macka
veterán
-
torma1981
veterán
válasz Silencer83 #69410 üzenetére
Azt írtad a Mecseken laksz, és hogy több helyre mész. Akkor ne mondd higy miattam furikáztál 20km-et. Pontos időpontot, helyet nem is beszéltünk meg csak hogy merre lakom annyit mondtam. Na de nem offolom szét a topikot.
[ Szerkesztve ]
-
Silencer83
addikt
válasz torma1981 #69412 üzenetére
Aznap felhivtalak hogy mikor erek oda, majd az utolso pillanatban kozolted hogy megsem veszed at
Reszemrol lezarvaElmeselted h vasarban vagy es ha vegeztek vesze le penzt, majd mig en inteztem a tobbi dolgom, mentem volna a plaza fele akkor gondoltad meg magad...
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Én nem tudom, hogy ez most rossz pont lesz-e, hiszen látom, divat lett itt szidni a fórumtársat, de szeretnék pár szót emelni mellette is...
Nekem egyetlen egy üzletem volt vele, teljesen korrekt volt, udvarias, nem is értem az egészet. Lehet, hogy azért, mert nem is nagyon alkudtam, nem variáltam, oda mentem, ahova kérte, az üzlet gyorsan lezajlott, a cumó azóta is az enyém... Ráadásul ő maga ír azóta is, ha valamije van, és a privátokra is válaszol.
Nem tudom másnál hogy volt, de nálam "amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten"... Ahogyan én viselkedtem vele, úgy viselkedett velem is! Eddig még nem csalódtam.
Csak azért írtam ezt ide, mert egyoldalú volt a közvélemény...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
goodboy007
senior tag
Én egyszer üzleteltem eddig TheSilencer fórumtárssal, akkor is épp valaki olyan indokkal nem vette át, amit kért, hogy nem tud pénzt levenni -no comment- és miután ide kiírta, hogy maradt és elpasszolná, fél óra múlva nálam volt a cucc.
Akiknek nem tetszenek a feltételei, azok nyugodtan menjenek a hülyeazértnemvagyokba meg az edigitalba vásárolni kétszeres áron. De pont itt PH!-n inkább örülni kellene a jóárasított cuccoknak, nem kiakadni azon, ha nincs ideje vacakolni és tiltólistára teszi, aki egyszer rossz vevő volt.
Részemről inkább vásárolok ilyen eladótól, aki nem egész nap a hirdetéseit igazgatja és olcsón, mint olyantól, aki vigyorog, meg nyájaskodik, de utána meg úgy kell kihúzni a tartozékokat/papírokat a termékhez, amit hiánytalannak hirdetett -persze szinte bolti áron-.
[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Silencer83
addikt
köszönöm akik barmilyen formaban is, de hozzaszoltak
-
Silencer83
addikt
igy ezek utan , elado egy nem egesz honapja saját célra osszerakott full konfig!
Chieftec gyonyoru fekete szerver haz, kurva nehez full fém es tele van venti helyekkel + vinyo meg mindenfele slotokkal
Asrock Fatal1tY H97 lap - dobozos 3ev gar /papiron/
i5 4590 - 3.3ghz - 3ev gar
2x8Gb Kingston HyperX Fury White - 3ev gar
120gb Samsung evo SSd
2x 1Tb WD Blue HDD - vadiuj
Corsair VS650 W
MSI GeForce GTX 650 Ti Boost TwinFrozr OC 2GB GDDR5 192bitakár értelmes noti beszámítas is!!!
-
Vertigo18
addikt
válasz Silencer83 #69417 üzenetére
Arról ne is beszéljünk, hogy most már nagyjából fél napja szenved a kérdéseimtől, mert én sem vagyok egy egyszerű vásárló és eddig mindegyikre válaszolt!
Saját magamat már lehet, hogy elküldtem volna a búsba!
-
newwave0507
aktív tag
Iphone 5 back rear top, ezt keresek, fekete színben! Valaki esetleg nem tud eladót hasonló áron ? Nem szeretnék rá várni hónapokat, de lehet muszáj lesz!
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
HoldChore
tag
Mennyi az annyi?
"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
HoldChore
tag
Sajnos nem látom a privát üzeneteidet, mert mikor folyamatosan nem válaszoltál, akkor letiltottalak. Érdekes, hogy most már 2 privit is írtál, de nem tudom hol lehet visszavenni téged
"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz goodboy007 #69415 üzenetére
Egyszer én is szerettem volna vásárolni tőle. Írtam üzenetet neki, válaszra sem méltatott.
Azóta feleslegesnek látom a kapcsolatfelvételt vele.
Velem biztos nem volt semmilyen tapasztalata, aprón csak pozitív rólam a visszajelzés.
Tehát nem elsősorban vevőfüggő a dolog. -
Magnum_
nagyúr
Sziasztok! Erdekel valakit beepitheto suto - indukcios fozolap kombinacio olcson? Suto resz hibatlan, a fozolapon van a szelen egy repedes, de hibatlanul mukodik, inkabb csak esztetikai hiba. Kaposvaron atveheto (elvitelben segiteni nem tudok), de 25.000Ft cakk pakk, bedobozolva. Fenykepek, egyeb informacio szerdan, ha erdekel valakit, ha mar elobb megnez, a 48-ason van egyebkent.
I humbly and respectfully decline™
-
nesa
veterán
válasz HoldChore #69421 üzenetére
Katt ide es a legutolso oldalon lent lesznek a tiltott szemelyek.
-
Vertigo18
addikt
Mi értelme valakit letiltani? Csak érdeklődöm...
-
-
Attix70
aktív tag
válasz Silencer83 #69410 üzenetére
Bocsi, Én 5 Km-re lakom és ezt jeleztem is priviben korábban, mégsem volt semmi üzletre való hajlam.
Ennyit a Km.-ekröl.Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
Vennék Samsung Galaxy S3 LTE telót. Azaz keresek, vétel 1-2 hét múlva várható.
Makulátlan külső nem feltétel, a hibátlan érintő és működés viszont az.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
newwave0507
aktív tag
Z87+ i5 4670[link]
-
torma1981
veterán
Sziasztok. Megjött az SD-s rendelés. :-)
-
Csepy
őstag
Szép jó napot mindenkinek!
Eladó alkatrészeim:
RAM:
Asztali:
1GB-os modul DDR2 (2db van) (Kingmax DDR2-1066): 2.500.- Ft/db
2GB-os modul DDR2 (2db van) (Kingmax DDR2-1066): 5.000.- Ft/db1GB-os modul DDR3 (1db van) (ADATA-Gaming DDR3-1600): 2.500.- Ft/db
2GB-os modul DDR3 (1db van) (Kingston DDR3-1333): 3.500.- Ft/dbSO-DIMM:
1GB-os modul DDR2 (4db van): 2.000.- Ft/db
2GB-os modul DDR2 (3db van): 3.500.- Ft/dbúj 4GB-os modul DDR3L-1600 SO-DIMM RAM-ok (3 db van): 5.500.- Ft/db
HDD:
3.5":
500GB (1db) (Toshiba DT01ACA050): 9.000.- Ft/db2.5":
új 320GB (1db van) (Seagate Momentus Thin, 7mm): 8.000.- Ft/db
új 500GB (2db van) (Seagate Momentus Thin, WD Blue, 7mm): 10.000.- Ft/db
750GB (2db van) (Toshiba MK7575GSX, 9.5mm) 12.000.- Ft/dbVGA:
ASUS Radeon HD 4870 Dark Knight Edition 1GB GDDR5: 8.500.-Minden tesztelt, teljesen hibamentes, a HDD-k 100/100-asok mind.
[ Szerkesztve ]
Regards: Csepy
-
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Nincs valakinek netán kölcsön/eladó olcsó MP3 lejátszója? Feleségemnek kellene pár napra.
Inkább kölcsön kellene mert utána úgy sem használnánk.
-
Csepy
őstag
Hali.
S3 LTE-m nincs sajnos.
Van viszont:
Nexus 5 32 GB Full box (nagyon szép állapot) független 65k (ebből 2db is van)
Nexus 4 16 GB Full box (gyári állapot) független 35k
Galaxy Nexus 16GB kicsit karcoska független 20k
HTC One X szürke független 25k
HTC Sensation XE független 14k
Nokia 520 win10 Telenoros 14k
Nokia 520 win10 Telekomos 14k
Sony Xperia M független 14k
BEEX M50 (Magnum) fekete ÚJ dual-SIM független 20k
BEEX M4 (Conquest) fekete ÚJ dual-SIM független 15k
BEEX M4 (Conquest) fehér ÚJ dual-SIM független 15k
BEEX Legend X1 fehér ÚJ dua-SIM független 12k
Huawei Y530 Telenor 14k
Huawei Y530 Telekom 14k
Sony Ericsson X8 fehér független 6kAlcatel Pixi 7 3G SIM kártyás, hívásra is használható tablet, GPS-szel, full BOX, ÚJ, 25k
LG VHS-DVD asztali digitalizáló, átjátszó, író (szóval 6 fejes VHS lejátszás és nyilván felvétel, valamint DVD lejátszás és írás is, akár egy gombnyomásra VHS-ről is) 25k
[ Szerkesztve ]
Regards: Csepy
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- trek81 károsultjai
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Tippmix
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- AMD Ryzen 7 5800X
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- UHD INTEL CORE I7 GTX 1660 Super 6GB Gamer PC I7-6700K 8x4.2Ghz 32GB DDR4 512GB SSD RGB Számítógép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest