- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollMetal
aktív tag
válasz TrollMetal #14031 üzenetére
HL2 Orange box megvan még... 3k ért van rá vevőm szóval a 2ezer hufos nevetséges ajánlatokat kérem mellőzni. Nem irock nevet...
Red alert 3 5k
HL2 orange 3k- aki többet ad az a nyertes.Mint mondtam gyári fólia rajta van és pénzvisszafizetési gar van rá ha esetleg nem lenne működő képes.
Továbbra is keresek alaplapokkal eláttó emberkét...
Megvan a sorrend ki hogy irt nekem hl2 után érdekődve. szóval az a mérvadó ha esetleg nem kel el a héten az kapja aki az első volt. Persze 3ks áron.
üdv.
''A világ két végéről rohad. Az egyiken az anyagi, a másikon a szellemi szegénység pusztít.''
-
Zewa
senior tag
válasz Magnum_ #14052 üzenetére
Miért, mire gondolsz te kis huncut?
Amugy nem, legfőképpen pyrotechnikai célokra kell, bár hát ki tudja még mit hoz a jövő...
Sikerült telon megegyezni az egyik debreceni céggel, ha minden jó holnap kézhez kapom őt."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Feedoo #14060 üzenetére
Hagyományos tápot is találhatsz, de 12V - 6A fizikailag sem kicsi méretű, meg nem is olcsó. Oda kapcsoló üzemű táp való, azt ugyan lehet szerezni innen-onnan, de a legegyszerűbb megoldás egy PC-s táp, csak olyan kell, amit nem visel meg az aszimmetrikus terhelés.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Feedoo
tag
CPT.Pirk és aneda! Köszi a helpet sajna nagyon nem vagyok benne az ilyesmiben, de találtam egy adaptert ami elképzelésem szerint jó lehet bele vagyis a csatlakozó véleményem szerint ugyan az!
- 12V 5.8A 70W, 4-pin DIN Connector, (3-prong)
- AD-7012TGvagy valami hasonló kéne!
de további segítséget várok.
[ Szerkesztve ]
-
grimetime
tag
[ Szerkesztve ]
-
Feedoo
tag
Lehet ez van hozzá a legközelebb!
Part No:LSE9901B1260 Manufactured by LI SHIN International Enterprise Corp:
* Output: 12.0V DC 5.0A
* Input: 100-240VAC 1.5A 50-60Hz
* Dimension (LxWxH) 5.8" x 2.2" x 1.5", including a 6 ft power cordCompatible Part No:
* Viewsonic 12B27-0428
Compatible LCD Monitors:
* ViewSonic Q191B
* and many other Planer LCDsPackage Includes:
* ViewSonic Q191B 10mm LSE9901B1260 LCD Monitor Adapter
* Power CordMár csak bekéne szerezni!
[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
Eladó lehet 2*1GB Kingmax 1066Mhzes memória Infolex örök garos ÁR: 6K!
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
HoldChore
tag
válasz MZsoltee #14073 üzenetére
A gari miatt említened kellett volna előbb-utóbb.
A rendes garipapírok megvannak róla? Akkor 20%-al olcsóbban megszabadítalak tőlük.
Csak annyi lenne, hogy ki kell próbáljam, hogy futnak együtt a most bentlévő 2x1 giga ramommal. Illetve milyen teljesítményt bírnak. Ezek egy nap alatt kiderülnek.
"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
MZsoltee
veterán
válasz HoldChore #14074 üzenetére
4800Ft? :S
Hát akkor inkább feldobom egy hirdetésbe, hátha találok valakit aki nem tudja hogy mennyi 2*1GB az infolexbe. Asszem megint csak reklámot csináltam egy boltnak...
Mind1Jó8! Mék alszani már reggel van
-
válasz Feedoo #14069 üzenetére
Tök mindegy, vagy ez, vagy szerezz bármit ami 12V és 6A-t bír, csatit szerintem lehet kapni vagy akár még gányolni is
Én amúgy olcsó megoldásnak a PC tápot javaslom, az otthoni LCD-m pl. egyenesen a gép tápjáról kapja a kakaót (annak 5 és 12V is kell). (Mondjuk az nem is eszik 70W-t ) Eg 200W-s táp meg egy ezres a bontóban, vagy lehet is neked otthon elfekvőben
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Ferdzsoo
addikt
Abit AB9 lapocska eladó S775-ös Doboza mindene megvan, NB hűtés cserélve lett rajta a jófajta Zalmi legyezőre.
Áraja nekije 12k.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
makro
senior tag
Nokia HS-5 fülhallgató
Nokia autós tötő 6/5/8/3XXX
SMC Ez Connect g 802.11g Wireless USB 2.0 Adapter
Sony Ericsson akksi BST-36 750mAh
3COM OfficeConnect Dual Speed Switch 16
LG GCR-8520B CD-ROM DRIVE
Delta OIP-CD5200A
HP Laserjet 5L 600dpi
Canon BJC-250egy kis csemege
-
Magnum_
nagyúr
OFF: Gyalogkakukk csomagszállitó céget ismeri valaki?
I humbly and respectfully decline™
-
Topikgazda
van még pár db DVD-m CD-m ha sürgősen kell valakinek, bővebben priviben
-
bossvico
senior tag
válasz MZsoltee #14075 üzenetére
Lehet az a jobb ötlet, itt ph-n nehéz olyan verebet találni aki nem tudja a ram árakat.
Mostanság nem érdemes eladni a ramokat.
Nekem van a gépembe 2x1gb/667-es(800-on is megy) Kingston, nem tudom hogy vegyek mellé még 2x1-et, ezt eladni??R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
MZsoltee
veterán
Memória ügy lezárva eladva 5200HUFért, ezzel még nem jártam volna rosszul ha 6kért nem CL6-os 1066Mhzes Kingmaxot lehetne kapni, még akkor sem jártam volna rosszul, ha ezt az üzletben tudom meg, csak hogy a BIOSban lett gyanús a dolog mikor 5-5-5-18 +0,3V 1066-on nem akarat bootolni az istennek se. Akkor mondom jó 800 4-4-4-12 úgyse akkor mondom 5-5-5-18 800Mhz és varázsütésre indul. CPU-Z:klee88f-b8ko6 mi a tök mondom? B5nek kéne lennie a végének...
Szóval figyeljetek:[link], [link]
Magyarul a CL6os 1066 6k a CL5-ös meg máshol 7-7,5.
Megszívtam mint a torkosborz! Eladtam a CL5-t szaré és vettem 12kért 4GB fost![ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
Csavarboltból épp van itthon pár száz zsír új... De ugyanmáárrr!! nem kell midnig a "leroszabbra" gondolni!
Én szeretem a pyrotechnikát mert szép, látványos. Ismik és saját magam szórakoztatára. (Főleg magamra gondolok )Saint.: Neked csak 2 mondat jár:
1) Mindenki magából indul ki.
2) legjobb védekezés a támadás.[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
grimetime
tag
-
dunc
nagyúr
-
Kaics
aktív tag
Audigy 2 eladó illetve cserélném komolyabbra!
-
Diego!
senior tag
Rágcsáló ketrecet keresek malacnak
-
Magnum_
nagyúr
van valakinek Samsung Omniája itt?
I humbly and respectfully decline™
-
mexx0407
tag
-
Ferdzsoo
addikt
Szeretném megkérdezni hogy a P35-ös DS3 és a P45-ös DS3 között mi különbség van az USB portok számán kívül?
Gyorsabb lehet a P45-ös chipset játékokban a P35-ösnél? Ha igen mennyivel? Illetve mi előnye van a P45-nek?
Nemtom megérné e a P45 azt a 8K különbséget!Vágja itt valaki ezt?
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Google Pixel topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- BestBuy topik
- Apple notebookok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Filmvilág
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest