Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz rasotamas #5773 üzenetére

    Tipikus "majd en okosabb leszek" aztan szivas. Ez a hulye dev.htieles es megmentosdi akkorat rugott az emberek hitelekrol valo tudasaba (marmint jobban osszezavarta az amugy is alacsony semmit), hogy valami hihetetlen.
    Nem veszunk fel sose ugy hitelt, hogy fullra kiszamolva epphogy jo legyen. Inkabb szamolunk az elotorlesztes dijaval, ha tenyleg ennyire sok tartalek osszejon es kar fizetni a nulla beteti kamatert cserebe a magas hitelkamatot.
    Bocs, neked mar eso utan koponyeg, de a tobbi olvaso miatt muszaj. Szart se er a jo tokearany a torlesztoben, ha azt nem tudod kifizetni. Nem derult ki a hitelcel (nyilvan nem lakas), de igy most osszessegeben tobbet buksz, mintha 10 evre nyugiban vetted volna fel, de az 5-6 eves torlesztonek megfelelo maradekat felrerakod elotorlesztesre vagy ilyen varatlan elethelyzetekre.

    Amugy nem mindegy, hogy a te (ezek szerint vegigfix, ha amugy nem erintene a 14%) konstrukciod dragult, vagy ma mas neve, szama van annak, amit ajanlanak helyette. De szerintem azzal nem veszitesz, ha bemesz a bankba es rakerdezel a toketorlesztes-halasztasra vagy hosszabbitasra, valoszinuleg szerz.mod. dijat legombolnak rolad (hozzacsapjak), de atutemezhetik a tovabbi fizetest es egybol nem leszel elmaradasban. Annal jobb, mintha csak siman nem fizetsz (pl. KHR amint 3 honapnal tovabb vagy nagyobb mint 1 havi min.ber osszeggel elmaradva).

Új hozzászólás Aktív témák