Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Sk8erPeter #7468 üzenetére

    Operában jobbklikk->Image Properties->Alternative Text résznél van ez a szöveg. Tehát W3C szabvány szerint meg kell jelenítenie.

    "Egyébként meg látom teljesen feleslegesen vitatkozunk, mert csak kötöd az ebet a karóhoz minden áron"

    Nem, de míg te az alapján próbálod ezt eldönteni, hogy tudnia kell, mert minden böngésző, még az IE is tudja, addig én abból a szempontból vizsgálom, hogy a Google-nak nem érdeke ezt beletenni, (akármennyire is egyszerű programozás szempontjából) mivel te, aki igényled, piaci részesedés szempontjából kisebbséget képezel.

    Mellesleg ha most kommentgépelés közben bezárom ezt a tabot, majd újra megnyitom, Operában eltűnik a gépelt szöveg, de Firefoxban, Chrome-ban, de még IE8-ban is a gépelt szöveggel együtt állítja vissza a tabot. Ez is pofátlan, aljas dolog, de ettől még nem fog megváltozni, hogy itt a fórumon szitkozódom. Írtam a wishlist-re, jött egy rakás "+1" komment, talán az Opera 15-ben már benne lesz, akárcsak az autofill, vagy a HTML copy. :D

    Szóval ha akarsz valamit, akkor többet érsz, ha olyan helyre írod (angolul), amit a Google Chrome fejlesztői is olvasnak, a PH Opera topicját szerintem nem olvassák.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák