Új hozzászólás Aktív témák

  • motoflug

    őstag

    válasz Szada85 #77239 üzenetére

    Ez a téma engem nagyon érdekel egyébként. Egy olyan autót megvásárolni, ami nem veterán, de nem mai csirke, és pofozgatni, hogy aztán meghajtsam a kis lelkét hétvégente. :) Sokan felhozták már ezt a témát, lásd nepperűző, égéstér, de úgy érzem nagyon leragadtunk az E36/Civic vonalon, amivel nem lenne semmi baj, de így leszűkült a "jól kifogni" lista.

    Szerintem egy Arosa/Lupo 101paci, Swift gti, Astra GSi (bár én őt nagyon költségesnek tartom, a kasztni miatt) tök jó lehet erre a célre. Meg még sok másik, amik most nem jönnek zsigerből, de nem is akarom nagyon OFFolni a topikot.

    WZP: A Te vasad is láttam kint a PP-n, mikor megláttam az első üléseket csak annyit mondtam: ejha! ;]

    Petyyyyy: én még annyira nem kerültem be egy közösségbe se, de nagyon sok segítséget kaptam már FB-n/Opelforumon az autómmal kapcsolatban, amiért elég hálás vagyok. Egy találkozón voltam még májusban a Velencei-tónál, az is nagyon jó és hasznos volt. Azt azonban sajna muszáj voltam megjegyezni, hogy akadnak arcok, akik bizonyos okokból nem viselkednek frankón egy olyan autós (=Opeles) közösségben, ahol ezt ne várná az ember.

Új hozzászólás Aktív témák