Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz parandroid #62502 üzenetére

    ezzel aktív motorosként is csak egyetérteni tudok.
    sajnos.
    viszont tudnék mesélni arról az irtó sok marháról is aki autóba mer ülni, akik nem ismerik a tompított fényt, ellenben sms-t írnak meg telefonálnak folyamatosan kacskaringózva, a kormányt rángatva és még sorolhatnám... mind autósok és motorosok között rengeteg a barom, ez van.
    a motorosok ellensége alapvetően nem az autós, mert a motorosnak autós hülyeségét is magának kell minden alkalommal megoldania.. hanem önmaga. a felkészületlenség. nagyon kevés motoros képzi magát folyamatosan, jár rendszeresen versenypályára és hajlandó komolyan áldozni technikára, felszerelésre, minőségre és biztonságra. a kockázatvállalás pedig ennek megfelelően mindenkinél máshol van és relatív. amire te azt mondod, hogy életveszélyes, arra lehet, hogy én azt mondom, hogy fordítva ülve a motoron egy kézzel megcsinálom, annyira alap. :U
    továbbá aki megemelkedett adrenalin szinttel motorozik, annál súlyos gondok vannak, az életveszélyes, nincsen tudás mögötte. azért nő meg az adrenalin szintje, mert olyan helyzetbe hozza magát, amihez nincsen gyakorlati tudása, nem tudja kezelni a helyzetet, besokall és ennek komoly kövektezménye lehet.
    pontosan tudod, érzed, hogy ki a határozott motoros és ki nem az, mindegy, hogy autóban ülsz vagy motoron.

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák