Új hozzászólás Aktív témák

  • fokukac

    nagyúr

    válasz NoLF #11106 üzenetére

    de nagy a szád... :P oké tilos ott parkolni.
    Bár értelme nincs, ad-hoc a egész, senkit sem akadályoz ott senki. Nem sarok, nem járda, semmi extra. Egyszerűen csak valaki úgy döntött, hogy oda fest, és kész. Símán rakhatnának oda táblát is, és akkor korrekt lenne.

    Egyszerűen nem arányos az elkövetett cselekmény és a büntetés mértéke.
    De még ha büntetés is van, leszarom, adja a csekket, kifizetem, de ne korlátozza a mozgásomat... eleve, mi értelme van odabilincselni egy autót, ahol rossz helyen van??

    Amúgy érdekességképpen: Nem ők jöttek oda, hanem nekem kellett elgyalogolni az ügyfélszolgálatra, ami úgy néz ki, hogy beengednek, bezáródik mögötted egy rács (mint a börtönben), ők meg egy másik rács mögött vannak. Ez egy ilyen pszichológiai csapda, ha netán reklamálnál, vagy jeleznéd a nézeteltérésed, megtehetik, hogy nem is engednek ki!
    Na mindegy, szóval én mentem oda egy kietlen erzsébetvárosi utcába, befizettem, majd egy óra múlva jöttek, és levették, éjjel negyed 1-kor...

    Szerencsére van egy szorgalmas szervezet, ami jól megszűri ezeket a renitenseket. és éjfélig bilincsel, és aztán még le is szedi. Nincs is más probléma nálunk, nincs bűnözés, gyorshajtás, adócsalás, mások veszélyeztetése. Nálunk ottfelejtett vagy ki nem rakott táblák vannak, meg, ahogy hallom, most már az utcazenészektől fognak területarányos bérleti díjat szedni a közterületesek... Már várom, hogy a padokért mikor kell ücsörgési díjat fizetnünk.

    (pár hónapja a bem téren akart megbüntetni egy okos rendőr a 11-ig tartó várakozni tilos tábla alatt, délután 2-kor, nekem kellett megmutatni neki a táblát. Pár hónappal korábban meg egy nem létező balra kanyarodni tilos tábla miatt büntettek a rend derék őrei. Van itt rend...)
    áhh.

    [ Szerkesztve ]

    Pleased to meet you - hope you guess my name

Új hozzászólás Aktív témák