- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz csbebe #28896 üzenetére
100% hogy 5%-os képen látható valamennyire, így ha ilyen képeket akarsz nézegetni az OLED felejtős. Amúgy nem látható normál tartalommal. Ha tényleg durva lenne az "elváltozás" akkor cserélik a panelt/tévét. Neten rendeld és így ez kivédhető könnyen.
Panelcsere esetén újraindul a 2 év garancia a panelra.KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Yamaha RX-A2080 Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
daneel_hu
addikt
válasz csbebe #29225 üzenetére
Valamit mondani kell az eladónak is, de nem egészen ugyanarra van a Garancia Plusz termék mint a gyári gari.
Mint minden biztosítási pénzügyi termék, ez sem teljesen faék egyszerűségű, de nekik valamiért muszáj 1 mondattal reklámozni ezek szerint.A termék készülékre vonatkozó garancia része akkor lép életbe amikor a gyári gari lejár (tehát 2 év múlva!)
Viszont egyéb dolgokra is jó ez a pénzügyi termék, pl törésre, villámkárra (én ezért vettem meg), ez a része nyilván már a vásárlás napjától él, tehát ekkor kezdődik a biztosító kockázatviselése.Ha eltelik a gyári garancia időszaka, tehát a 2 év -, akkor vállal bizonyos feltételek mellett térítést, amennyiben részlegesen vagy teljesen meghibásodik a készülék. A probléma az, - és ezt szokták sokan felhozni a termék ellen -, hogy tipikusan oled-specifikus hibákra nem véd meg, és ebben van is valami valljuk be.
Pl beégés és bizonyos számú dead-pixel, vagy pixelhibára nem fizet. Beégésre egyáltalán nem. Viszont minden egyéb, javítható hibát térít, törés esetén viszont csak a készülék avultatott árát.Amennyiben viszont nem a tulajdonos hibájából fakadóan teljesen tökremegy a készülék, tehát vagy totálisan javíthatatlan, avagy nem gazdaságos a javítás akkor a vásárláskori vételárat téríti.
Van Ezüst, Arany és Platina, érdemes elolvasni melyik milyen feltételeket biztosít.
Nekem a GOLD van, de főleg a kisgyermekeim miatt kötöttem. Nyilván arra pont nem fizet ha bevallod, hogy a gyerek törte ketté a tévét. - de hát ilyen esetben ki árulná el az igazságot, bevállalom én oszt' jóccakát. -
atom18
aktív tag
válasz csbebe #29275 üzenetére
Köszi ezt részletesen leírtad
Az összehasonlító hasznos volt, lehet kéne még várnom egy kicsit és inkább hosszú távra inkább C. Hang mindegy 5.1 van jelen pillanatban is a tv hangerő 0.
Amúgy egy LG OLED 55910V-t szeretnék cserélni kizárólag csak a nagyobb méret miatt. -
alaves
addikt
válasz csbebe #29275 üzenetére
A C8 vs. B8 összehasonlításához:
- véleményem szerint az image retention nem típus, hanem OLED kijelző függő (ezért ez a furcsa eredmény: C8-8.3, B8-9.9 )
- jelentősebb eltérés csak a peak brightness-eknél van, pedig a motion interpolation-nál és a BFI-nél kellenne lennie[ Szerkesztve ]
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
alaves
addikt
válasz csbebe #29309 üzenetére
Egyetértek. Akinek pedig nem olyan sürgős várjon a 9-esekre, mert talán kiforrottabb lett a konstrukció, kevesebb hibával.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
daneel_hu
addikt
válasz csbebe #29395 üzenetére
Valószínűleg igen, LG-nél eléggé fontos az ügyfél-elégedettség.
Önmagában ha egy 1 millás tévé nem tetszik, kicserélik.De nincs túl sok esély arra, hogy kapok egy jobb panelt, ezért inkább marad ez.
Az E865-ös panelem bőven a jobbak közül való, nem fogok hisztizni.
Majd meglátod, de a banding az mindegyik modellnél látható 5% szürkénél. Nincs kivétel.
Még egy W9 is ilyen. -
powerup2
addikt
válasz csbebe #29435 üzenetére
Himedia q5 pro tökéletes hozzá
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
esicyhun
tag
válasz csbebe #29435 üzenetére
Egy kínai S912 alapú olcsó android boxot használok hozzá, CoreEleccel (Kodi gyakorlatilag). Nekem a feliratok kezelése miatt kellett külső lejátszó. (Duál felirattal nézzük a filmeket, sorozatokat sokszor: alul magyar, felül angol vagy alul német felül angol kombóban, nyelvtanuláshoz kiváló)
-
-
renatto
őstag
válasz csbebe #29442 üzenetére
Himedia-ban van. Szürke, kék, piros, sárga, fekete, zöld... bár a szürkén kívül mind rikít. A szürke viszont HDR-filmnél jól jön este, sötétben.
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Yamaha RX-A2080 Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
-
daneel_hu
addikt
válasz csbebe #29550 üzenetére
Kikapcsolás után nem 3-4 másodperc múlva kattan a relé, hanem nagyjából 6-7 perc múlva. (ekkor lefutott a 4 óránként esedékes pixelfrissítés)
Ez nem egyenlő az 1000 óránként nagy frissítéssel (amely manuálisan állítható a menüben is!), mert ez nagyjából 1 óráig fut. Ezt nem kell használni, csak akkor ha valami képvisszamaradésod van.Ha nem tud lefutni a frissítés, akkor a legközelebbi kikapcsolásig vár a készülék.
Szóval nem gond ha megszakítod.
És nem indul újra a 4 óra, tehát ha 10 perc múlva teszemazt megint kikapcsolod akkor megint megpróbál lefutni a rutin. -
daneel_hu
addikt
válasz csbebe #29559 üzenetére
Szerviztávirányítóval a szerviz menüben mutatja az összóraszámot, és a lefutott frissítések számát.
Ebből elvileg lehet következtetni, hogy mikor futott le. Feltéve ha folyamatosan figyelgeted.Vagy az összüzemórák számát elosztod a frissítések számával és akkor megkapod azt a hányadost, hogy hány óránként futott le átlagban.
De ehhez kell szerviztáv vagy IR-es mobilteló a megfelelő app-al. -
addikt
válasz csbebe #30568 üzenetére
Hmm ez érdekes, én is hétvégén tüzetesen átvizsgáltam a panelt és kb ugyanaz van, mint nálad. De annyira minimális, hogy gyakorlatilag a seggemet vertem a földhöz örömömben, féltem ettől a panel mizériától, de úgy látszik ki lehet fogni normálabb darabokat. Amúgy 65-n totál perfekt panel nincsen.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest