Új hozzászólás Aktív témák

  • Black Dragon

    addikt

    Sziasztok!

    Lenne egy mondhatni hülye kérdésem, Samsung 77S95D tv-vel mennyire lehet mellé lőni? :D Korábban már kérdezősködtem a topicban a 77S95C-vel kapcsolatban, akkor még annyira nem voltam meggyőződve a tv hosszú távú strapabírásával kapcsolatban, gondolok itt a beégés veszélyére, meg egyes funkcióira, de az új generáció az első értékelések alapján meggyőzőnek tűnik számomra.

    Nyilván felmerülhetne a lehetőség, hogy LG vagy más alternatívát vegyek, de ez elég kihagyhatatlan áron lenne. Tudom, hogy nincs Dolby Vision meg 1-2 olyan dolog, ami mondjuk LG fronton megvan, de ez alapvetően nem tart vissza.

    Inkább tehát a kérdés a megbízhatóság, eltelt fél év amióta az S95C-ről érdeklődtem, nem tudom azóta van-e bárkinek kifejezetten negatív tapasztalata ezzel kapcsolatban, ami az S95D elől kihúzhatná a szőnyeget.

    Illetve néztem alternatívaként a Samsung 75QN95D-t, viszont árban minimális csak a különbség, a képminőség tekintetében viszont gondolom drasztikus.

    Nem nézek sokszor statikus tartalmat, esténként kb 3 max 4 órát megy a rendes tv adás, ezen kívül Playstation és streaming menne rajta.

    Köszi a segítséget! :)

Új hozzászólás Aktív témák