Új hozzászólás Aktív témák

  • mattheus

    őstag

    Hűűűű. Itt ahogyan látom történt egy és más napközben

    Én mindeközben összeraktam az állványt (Nedis tvsm2330bk) és ráköltöztettem a G3-as tévémet (M6x15 csavarokkal).

    Na akkor először pár szó az állványról
    Nekem rémálom volt összerakni, pedig IKEA kompatibilis vagyok és nem is vagyok benne lassú illetve rossz. A szerelői útmutatóban minden benne van, de néha kapargattam a fejemet, hogy mit akarhatott a költő. Leírás alapján elvileg 20 perc alatt megvan az egész folyamat, de nekem ez 1 óra volt végül. MInőségérzetre az üvegtalp nagyon jó, viszont pormágnes lesz, az állítási opciók közül a forgathatóság az hasznos és jól működik. Dönthetőség és a magasságállítás az nem egy emberes munka és nehéz jól megcsinálni. Dönthetőség ráadásul külön kihívás, mert nehéz jól beállítani, mert miután rögzítetted a csavarral a kíván betekintési szöget, a kijelző súlya miatt egy kicsit "megcsavarodik" / "megrogy" az állvány.

    Maga a a kijelző pazar volt első pillantásra, szinte "megvakított" a belőle kijövő fényerősség világos szoba ellenére. Ez pár perc után átváltott inkább zavaróvá, mert azt hittem az én szemem fog beégni...... de ezt lehetett orvoslni, viszont PS5 HDR módban nekem még mindig egy kicsit sok ........ (várom is Vhiktor Game üzemmódos tanácsait....)

    Az elején a kötelező beállítás 10-15 perc, alaposságtól függően. Utána szinte azonnal az gyári automatikus firmware frissítés beállítás miatt lehúzta a legfrissebb verziót. Ezt csak abból vettem észre, hogy a folyamat (letöltés és előtelepítés) közben visszautasította a menükbe való belépést és paraméter állítást.

    Maga a WebOS menü élmény számomra nem valami pörgős. Én ilyen árkategóriájű tévétől a kiadás évében fürgébb, reszponzívabb működést várnék el. A korábbi Samsung KS7000-em a kiadás évében sokkal fürgébb volt, igaz nem is volt ennyire teletömve a kezdőlap mindenféle "kacattal". Azt tudom, hogy a CPU ugyanaz a C3/G3-ban, de azt hittem utóbbiban egy kicsit jobban fel van tekerve.

    Természetesen a korábbi tévémhez képest ég és föld a különbség, viszont még molyolnom kell a képi beállításokkal, mert szerintem ebben még van bőven potenciál.

    A kérdésem az lenne OLED tulajokhoz, hogy pixeleltolás és a logó halványítás opciót, mennyire hagyjátok érvényesülni? Érdemes bekapcsolva hagyni őket?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák