Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz blakey #67208 üzenetére

    Én a zenéhez sajnos nem tudok hozzászólni, csak kevés zenét hallgatok és azt is legtöbbször Spoti és pár koncert lemez, de azzal nem is lehet gondja az ATV-nek. Itt is ezt boncolgatják. [link]
    Nem fogsz ott gyengébb hangot kihallani. A fő problémája a több csatornás HD hangokkal van.
    Sajnos a 2017 es Shield már nem felel meg a most érkező Philips OLED hez , nincs Dolby Vision és az Amost se megfelelően kezeli már mindig, az új Shield meg nagyon túlárazott, annyiért már jó gyári lejátszók is vannak+ az Apple szerintem jobb vétel lenne és olcsóbb is.
    ATV megy vissza és jön a helyére egy dedikált mediaplayer Dune, vagy Zidoo vagy hasonló. A másik megoldás hogy megtartom az Apple-t és eARC képes erősítőt veszek( ha lenne a boltokban ) mert a TV-n át eARC on átmenő hanggal állítólag nincs ilyen probléma.
    A betűk összekeverése Shield-Shiled (diszgráfia és a diszlexia egy bizonyos enyhe változata ) sajnos gyerek korom óta fennáll, én leírva helyesnek látom hirtelen akkor is, ha nem az. :(

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák