Új hozzászólás Aktív témák

  • Sidorovich

    senior tag

    válasz KRoy19 #61353 üzenetére

    Köszönöm a visszajelzéseket!

    Végül sikerült összerakni. Ahogy mondtam, a fém rész nélkül tökéletesen illeszkedett a műanyag talp a TV hátalpra (lásd a képen), úgyhogy úgy belecsavartam félig a 4 csavart, hogy maradjon egy kis hely játszani a fémtalppal. Ezután próbáltam alátenni a fémet és vártam, hogy na majd akkor itt lesz csak félátfedésben a furat és a lyuk, de végül minimális, határeset volt az eltérés. Belecsavartam ott is, picit feszült, de végül minden csavart sikerült jól meghúzni és összeállt az egész, talpra állítottuk és azóta nem dőlt el. :)


    A TV tetejét kézzel finoman megmozgatva nálam is megvan a bő 2 centi kilengés.
    Azóta szépen működik, tetszik a kép, de amin meglepődtem, hogy a hang talán mégjobban lenyűgöz Netflixen és Xboxon mint a kép, nem is érzem szükségét külön hangprojektornak.

    A szerviz ha hív majd mondom neki, hogy már nem kell kiszállni, de azt megkérdezem, hogy mások is telefonáltak-e ilyesmi probémával, kíváncsi vagyok.
    Végig azt gondoltam, hogy lehetek ilyen béna, valamit biztos én rontok el, de végül több videót és Reddit threadet is találtam ahol mások is a nem illeszkedő lyukakra és a puha csavarokra panaszkodnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák