Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz BomiBoogie #50862 üzenetére

    Kumulálódik, de játéka válogatja mennyire vészes: az egy dolog, h statikus tartalom van e rajta, az fontosabb kérdés, h az a statikus tartalom milyen: ha nagyon világos, előbb utóbb gondot okozhat. Legtöbb játék hudjával nincs gond. De pl ott a fifa, két alsó sarokban ezerrel világít a címer, azok szeretnek beégni (rtings tesztjén pl 2 évig napi 20h ment a fifa, ezek a részek beégtek. Ugyanígy ment a cod is, ott semmi se égett be)
    nyilván hdr játék esetén 100as oled fénynél ez méginkább jellemzően problémás lehet, de az.rt hdr esetén meg szokták oldani h a hud ne égesse ki a szemed :)

    nekem 4 majdnem 5 év c6 használat után semmi gondom nem volt ezzel, pedig volt pár cím ami többszáz órát ment, a fifa is ilyen volt. S az egy majdnem 5 éves panel, a frissebbek jobbak ilyen téren. Akkor is már ment a beégés mizéri, nem érdekelt, sose aggódtam ezen. Az más kérdés h azért figyeltem rá, h pl leállított tartalmat ne hagyjak rajta órákig, de kb ennyi. Illetve normál oled fénnyel néztem az sdr tartalmakat, s nem fényárban 100as érték mellett...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák